Saturday, September 22, 2012

Kokekar rydde opp etter en fest

Forbereder et parti av 12 et deilig måltid, er det en stor gjennomføring. Organisert kokker kan virkelig nyte forbereder en fest. Det er hyggelig å handle for mat for gjestene. Når du utfører første smak test, kan du envision uttrykket på gjest ansikter som de bite i din deilig duck med mandarin saus. Tenk uttrykket på deres ansikter som de bite i din hjem gjort cheese kake. Du tok selv tid til å kjøpe det beste kokekar en kokk kan kjøpe. Men når partiet er over, du sitter igjen med et kjøkken som er full av kokekar.


Smart kokker rengjøre og oppbevare sine kokekar så snart de er ferdig med å bruke den. Når partiet er over, har de bare et par ting å rengjøre og oppbevare. De kokker som ikke passer inn i den kategorien bli motet når de ser haug av kokekar. Noen mennesker gå dager uten å rense.


Kontroller at du bruker de riktige teknikkene for rensing for din kokekar. Les produserer rengjøring retningslinjer grundig. Bruker feil rensing teknikkene kan forårsake bakterier buildup. Selv kan det føre til maten til smak morsomt. En av de mest pinlige øyeblikkene er når en gjest hjemme smaker maten og de plutselig vil kneble. De kommer ikke til å vite at du ikke bruker de riktige teknikkene for rensing. De skal tro at du ikke er en god kokk. Alle kokekar i verden ikke er til spare deg i det øyeblikket. Følgende tips er teknikker 'ikke' å bruke når lagring eller rengjøring din kokekar:


1.) Ikke plassere en pott som er fylt med mat i kjøleskapet. Dette er ikke bare ikke sunt, dette vil gjøre det vanskeligere å rengjøre når maten er fullført. Hvis du har rester i en pott, ta tid å lagre dem i plast beholdere eller plastposer Ziploc.


2.) Ikke bruke din kokekar til andre formål enn matlaging. For eksempel ikke bruke nye sett av spatulas i stedet for en Isskrape for din bil frontruten under en snøstorm. Denne ville anledning din Slikkepott å bli disfigured.


3.) Bruk din kokekar for riktig bruk. Ikke prøv å steke bacon med en vaffeljern. Dette kan føre til brannsår fra fett, for ikke å nevne en brann.


Nummer én ting å huske på, er å vite når du skal kjøpe nye kokekar. En familie air vevstol fra 1920-tallet er kanskje ikke den beste kokekar skal brukes for din nye parabolen.

No comments:

Post a Comment