Saturday, September 8, 2012

Alt om Grill

Barbecuing er fargehjul som kan være moro for hele familien. I denne artikkelen, vil vi informere deg om alle aspekter av grill.


-Barbecuing er en av de mest utbredt praksis i Amerika, med en full tre ut av fire amerikanske familier å eie en grill og bruker det, i gjennomsnitt med en rate på omtrent fem ganger per måned.


-Ett aspekt å huske når du bruker din Grill er huske å rengjør den etter hver bruk. Hvis du har en gass grill, behøver du bare å slå grill på i ca 10 minutter, og det bør selvtillit rense. Trekull Grillene kan renses raskt og enkelt med såpe og vann en wire pensel. Pass på at du ikke rengjøre grillen trekull før etter at det er helt avkjølt for å hindre skade.


-Når du forbereder å barbacoa kjøtt, kan det være nyttig å tillate kjøtt varme før du plasserer det på grill. En time før grilling, ta meats og plassere dem i huset å tillate dem å varme opp. Dette hjelper din kjøtt å grille raskere, og kan resultere i en mer saftig kjøtt, med mindre dryness.


-Det er viktig å helsen umiddelbar for å sikre at kjøtt du grilling er tilberedt hele veien gjennom før å spise. Hvis du vil kontrollere for fullstendig matlaging, pierce kjøtt på det tykkeste punktet og noter fargen på juice. Saften bør kjøre klart om kjøttet er klar til å spise.


-Være Oppbevar forskjellige kasseroller for din ømt punkt kjøtt og din forberedt matvarer. Kryss-forurensning, kan det føre til like mye sykdom som å spise rå kjøtt, slik sikkerhet er definitivt viktig når det gjelder å bruke de riktige verktøyene.


-Når marinating kjøtt, plassere den i store plastposer i motsetning til la det sitte. Dette gir mer fullstendig dekning for kjøtt, og derfor en mer riktig anvendelse av marinade.


Nå som du vet mer om opprettholde riktig barbacoa sikkerhet og bedre måter å koke din kjøtt, kan din grilling være mer effektiv og sikker.

No comments:

Post a Comment