Thursday, September 6, 2012

Frysing informasjonskapsler og Cookie Dough

Hvis du ser frem til jul, og lurer på hvordan du skal få alle din bakervarer gjort, kan du vurdere å fryse cookie dough eller fresh bakte informasjonskapsler forhånd. Når helligdager komme nærmere kan du få den siste bit av shopping gjort eller siste dag gjort i stedet for å tilbringe alle din tid i kjøkkenet.


FRYSER COOKIE DOUGH


Cookie dough vil fryse godt for 4 til 6 uker. Ruller av dough forseglet tett i plast brytes (chill i kjøleskap først før frysing). Andre typer dough skal lagres i lufttette beholdere. Slipp informasjonskapsler (unbaked) kan frosset i cookie ark og overført til fryser poser. La stå ved romtemperatur i ca 30 minutter før bakervarer.


Ikke prøv å fryse myk meringue-type cookie dough. Chocolate chip, brownies, peanut smør og sukker cookie dough (eller noe lignende) fryser du godt. La dough avise i kjøleskapet (ca 2-3 timer). Sørg for å merke beholderen med dato og type cookie dough.


FRYSING BAKT INFORMASJONSKAPSLER


Nesten alle bakt informasjonskapsel fryser godt. La informasjonskapsler helt avkjøle før frysing. Bryte informasjonskapsler enkeltvis i plast brytes og deretter lagre dem i en ziploc fryser pose eller lagring eske (kaffe bokser eller ferie bokser arbeide stor). Du kan også bare laget informasjonskapslene mellom lag av waxed papir i beholderen, men de individuelt pakket som vil lagre lenger.


Fryse frostet informasjonskapsler avdekket først før de er fast. Deretter pakke dem i lufttett beholder lined med plast brytes eller folie. Sørg for å merke beholderen med dato og type informasjonskapsler. Unfrosted informasjonskapsler kan være låst opp til 6-12 måneder (frostet, ca 3 måneder). Tine frosne informasjonskapsler i ca 10 minutter ved romtemperatur (Hvis du kan vente så lenge). Hvis informasjonskapsler skal være skarpe når Tint, kan du fjerne dem fra beholderen før tiner.


Gingersnaps


1 c. sukker
3/4 c. smør
2 egg
3 c. mel
2 tsp. bakervarer brus
1 tsp. ingefær
1 tsp. kanel
1/2 tsp. cloves
1/2 c. molasses


I en stor bolle, krem sukker og smør. Legge egg. Rør i mel, bakervarer brus, ingefær, kanel og cloves. Legg til molasses, stirring godt. Kjøle dough for en time eller to til chill. Preheat ovnen til 350 grader. Rulle dough i 1-tommers baller. Rulle hver ballen i litt sukker, og plasser 2 tommer fra hverandre på en ungreased cookie ark. Bake i 10 minutter.


Sukkerspinn


1 c. smør
1 1/2 c. sukker
2 egg
2 3/4 c. mel
2 tsp. cream of tartar
1 tsp. bakervarer brus
1/2 tsp. salt


Krem sammen i en stor bolle, smør, sukker og egg. Rør i mel, cream of tartar, bakervarer brus og salt. Kjøle dough for en time eller to til chill. Preheat ovnen til 350 grader. Rulle dough i 1-tommers baller. Rulle per ball i en blanding av kanel og sukker. Plasser 2 tommer fra hverandre på en ungreased cookie ark. Bake i 10-12 minutter.


Peanut smør spraking


1 3/4 c. mel
1/2 c. sukker
1/2 c. brunt sukker
1 egg
1 tsp. vanilje
1 tsp. bakervarer brus
1/2 tsp. salt
1/2 c. smør, softened
1/2 c. peanut smør
Sjokolade kyss eller stjerner


Bland mel, bakervarer brus og salt. Bland sammen smør, peanut smør og sukker. Slo i egg og vanilje. Rør i hvetemel blandet. Forme dough til 1-tommers baller. Rulle i sukker og plasser på en smurt cookie ark. Bake på 375 grader i 12 minutter. Fjerne fra ovnen og trykk sjokolade kyss hardt i informasjonskapselen.

No comments:

Post a Comment