Monday, September 17, 2012

En mødre-skatt

Hver mor har sin egen kulinariske skatter. De kalles oppskrifter. Hvis du ofte har de sent natt cravings for din mors mini apple pies eller unike slags chocolate-chip cookies, nå som du ikke bor på din overordnede house lenger, kanskje er det tid til å gi etter for hennes råd og tilbringe litt kvalitetstid med henne på kjøkkenet. Ved å hjelpe henne med å lage din favoritt måltid eller dessert, vil du få mye mer enn kopiering hennes matlaging instruksjoner. Du faktisk vil gå videre dine matlaging ferdigheter og bond med henne.


Dette er ikke en enkelt avtale og du vet det. Mest sannsynlig er nødt du til å høre denne gamle samme historien at hun har ingen anelse om hvor hun har satt som stykke papir som inneholder alle "hemmelige" ingrediensene og målinger for bestemt oppskrift-det er sannsynlig at det gjorde ikke noen gang eksistert. Men hvis du lyd alvorlig, hun sannsynligvis vil be deg om å bli med i hennes neste gang hun er i ferd med å skape den smakfulle glede du ønsker, slik at du kan ta en titt eller to i løpet av forberedelse matlaging. Ikke gå glipp av den slags tingene tilbud. Disse er dine cravings vi snakker om, du sikkert kan ikke behandle dem med aktelse; de vil jakte deg ned sent på kvelden før du sier "Nok er nok!"


Så, nå som du har "offisielt" blitt invitert, ikke noen gang tror av skal uforberedt din avtale med din matlaging skjebne. Ta en skarp penn eller arbeider penn og noen papirark og overraske moren din med en flaske vin eller noe sjokolade behandler. Når tid kommer, skriver du inn lokalene kjøkken med tillit. Dette er ikke kjernefysiske vitenskap; Det er bare en oppskrift. Begynne med å spørre henne hva du trenger i form av ingredienser og kjøkkenutstyr. Når hun begynner sier dem, skrive dem ned én etter én, og kontroller at notatet dem i riktig rekkefølge og natur. For eksempel når hun nevner "smør" er det avgjørende å spørre: "Salty eller ren?" Generelt Husk å rette ut hva din mor nevner under hennes matlaging instruksjon-klassen, siden det er alltid muligheten for hun drar noe ut tenke at det er selvinnlysende. Men det ville være synd for deg å senere bruke feil ingrediens og ødelegge din forsøket på å gjenskape hennes oppskrift på ditt eget kjøkken.


Når matlaging begynner, ikke trå tilbake; skritt nærmere. Det er viktig for deg ikke bare å vite hva som er inkludert i oppskriften, men også å se din mor i aksjon. Måten hun mikser alt sammen, målene hun tar, sekvensen av ingredienser, utarbeidelse av kjøkkenutstyr, alle har til å være nøye studert og inkludert i notatene. Du kan prøve å hjelpe henne gjennom prosessen. Matlaging tar praksis, og det er alltid moro å øve med en ekspert.


Til slutt, før stepping fra kjøkkenet bærer appetittvekkende utfallet av din mor er matlaging innsats hjem med deg, husk å la henne med et kyss og takker henne for sin tid. Ikke glem å love at neste gang du kommer med din versjon av smakfulle "himmelen" Hun lærte du hvordan du gjør. En ting er sikkert. Hun vil absolutt elsker ideen om å ha muligheten til å se deg igjen som snart!

No comments:

Post a Comment