Friday, September 7, 2012

Ved hjelp av høyre oljer i matlaging

Du har hørt over stedet det for mye olje i matlaging er veldig usunn. Men legger ved hjelp av høyre oljer med måte en praktfull smaken til alle oppskrifter.


Høyre oljer i moderering er sunn for deg. La oss gjennomgå noen av oljer vanligvis tilgjengelig slik at du kan gjøre det riktige valget.


Olivenolje: en personlig favoritt. Smaken er utmerket, og det har rikelig med Enumettet fett. Dette gjør det bedre for hjertet ditt enn mange andre oljer. Du kan bruke det mens matlaging, men det er også stor i salad dressings.


Canola olje: denne har minst mettet fett av alle oljer som er gjennomgått her. Bare olivenolje har mer Enumettet fett, som er bra for Kolesterol nivået.


Du kanskje har hørt noen myter om farene ved canola olje, som mitt svar er besøk http://www.snopes.com/medical/toxins/canola.asp å få fakta av saken.


Vegetabilsk olje: oljer bare merket som vegetabilske oljer ikke har noe spesielt å anbefale dem healthwise. De har mer Enumettet fett enn sunnere oljer. Smaken er ikke dårlig, men det er bedre smaksprøver oljer der ute.


Smør: Ja, smør hører til i denne kategorien. Det har noen fordeler når du er mat, som det gjør det bra ved temperaturer. Det er ikke nøyaktig hva du synes om når du snakker om olje, men siden den brukes på lignende måter til tider, er det verdt å vurdere.


Smør kommer fra melk, selvfølgelig, så det har noen stor næringsstoffer. Du kan bruke den når du er røres Steking, og selvfølgelig du bruke det i bakervarer, sauser eller spre seg på brød. Den har mye fett, så det ikke kan være det sunneste valget.


Margarin: Margarin var en gang tenkt å være et sunt alternativ til smør, men vi har siden oppdaget at trans fett, hvilke margarin behersker en masse, øker Kolesterol, så det ikke er så sunn som en gang trodde.


Men det fortsatt har mindre fett enn mange oljer og smør, og har en god smaken.


Velge riktig olje er en av de enkleste måtene å spise sunnere, sammen med å bruke mindre olje. Du blir kanskje overrasket over hvor lite du virkelig trenger å bruke.

No comments:

Post a Comment