Tuesday, September 11, 2012

Matlaging med barn

Neste søndag morgen, overraske din engler ved å invitere dem til kjøkken og bli med dem i å lage sin egen frokost. I stedet for at barna kjøre ned trappa skriking over et leketøy, kan du la dem investere noen av at energi og kreativitet i en ny opplevelse som de vil elske gjentatt hver uke med deg på deres side. Matlaging med barn, kan dette være en lærerik og utrolig prosess for å observere dem som de blir ansvarlig og i stand til å organisere ikke bare mat ingredienser, men viktigst sitt eget sinn.


Ikke la frykten for dem å være skadet eller skadet hindre deg i å la ditt barn bond med hverandre, så vel som med deg. Matlaging forberedelse kan samle familier i en helt ny følelse. Å gi til noen av deres krav, mens du lærer dem hvordan du bruker de tilgjengelige ressursene, kan være en unik opplevelse for alle involverte. Under din veiledning og støtte, kan barn lære å håndtere egg, bland smør med sukker, åpne opp en flaske melk eller plassere forberedt maten i den riktige størrelsen av containere. Matlaging, kan det bli et nytt verktøy for deg å overføre kunnskap du vil bruke, og ha det gøy i mellomtiden.


Først av alt, kontroller at du samler alle ingrediensene på ett sted før du begynner. For å gjøre at du skal lære dem å lese oppskriften fra begynnelsen til slutten og holde mentalt en note bok med all informasjonen de samler. Bestemte antall, ulike typer mat ingredienser, størrelsen på Potter og koke, og miksing prosessen, alt du kan forestille deg kan være en veldig interessant leksjon for et barn å lære mens forbereder sitt første deilig måltid. Etter at oppskriften leses, det er på tide å råd barna hvor du skal finne ingrediensene i kjøkkenskap eller kjøleskap og hjelpe dem med å overføre de som de trenger, for oppskriften de har valgt, til matlaging forberedelse området. Lære dem hvor viktig det er å vite nøyaktig hva de skal gjøre og hvordan deres ingredienser ser ut før de er tilberedt. Gi navn til hver og en av ingrediensene og vise dem hvordan de ser eller selv smake liker. Deretter er det tid å samle alt nødvendig utstyr. Tillater ikke barn å røre de som er farlig for deres sikkerhet, men fortelle dem i stedet at dette er en prosess som de vil være i stand til å håndtere senere, og de bør brukes til å gjøre noe for å hjelpe dem ut. Det er tross alt en sammenføyde innsats. Hvis barna vet det er i deres beste interesse ikke å rote med noe de ikke kan håndtere de vil føle seg motvillige til å ta initiativ for å utforske kjøkkenutstyr under ditt fravær. Selvfølgelig, er det alltid en god idé ikke å la denne maskiner rundt for dem å være fristet. Nå, du har alt foran deg, er det på tide å måle ingrediensene og la den virkelige morsomt begynne med instruksjoner dem hvordan å blande og når alt sammen.


Husk at det er morsomt å arbeide sammen på kjøkkenet, og barna vil overraske deg ved å spise med stor stolthet egne kreasjoner selv hvis disse ikke er brownies men mini-vegetable platestabel. La barna lære "hemmeligheter" av kjøkkenet og investere i ledig tid du har med dem å utforske enda en av sine "skjult" talenter.

No comments:

Post a Comment