Friday, September 14, 2012

Mer Cooking Tips for å hjelpe deg i kjøkkenet

Det er mange enkle ting du kan gjøre for å gjøre matlaging mer håndterlig. Her er noen tips som kan virkelig hjelpe deg på kjøkkenet:


-Er du prøver å koke vannet travelt? Ta potten du planlegger kokende vann i, og plasser den på komfyren, tom, på en innstilling for høy temperatur. Begynne rennende vann i din vask og slå kranen helt opp til innstillingen varmt. Når vannet i vasken er til punktet hvor du ikke røre det uten å få scorched, ta potten, som bør få varme, av komfyren og fylle den. Dette bidrar til å koke raskere.


-Hvis du gjør suppe, og du legger ved et uhell i for mye salt, er det en enkel løsning. Slice en rå potet og plassere sektorene i kjøttkraft. Når de har tilberedt og absorbert salt, kan du fjerne dem. Det er så enkelt som!


-Ferskt brød kan være smertefullt for stykke. Personer som ikke er altfor kjent med den riktige måten å gjøre det ofte er igjen med et crumpled, trykket i brød. Umiddelbart etter at du er ferdig, bake brød, plassere den på en kjøling rack. Kjøling stativet vil forlate visninger på brød, gir deg rikelig anledning til å gjøre like størrelse, riktig sektorer.


-Undrer hvis egg i kjøleskapet vært der for lang? Det er en enkel test for å finne ut. Plasser en av egg i en pan av kaldt salt-vann. Hvis egg synker, er de fint for å spise. Hvis den flyter, men er det tid til å kaste dem bort. En annen måte å diagnostisere egg friskhet er å undersøke skallet: ferske egg skall er ujevn og chalky i utseende, mens gamle egg er glatt og skinnende.


-Hvis du lurer på om det er gjort kaken, tannpirker Trikset er noen ganger ikke nok. Kaker er høye, og toothpicks kan bare komme så langt ned. For en mer nøyaktig test, kan du bruke en strand av uncooked spaghetti. Lengden på spaghetti-noodle bør være nok til å teste kaken helt til bunnen.


-Bacon krøller ofte når tilberedes, og noen folk skjønner hvordan å holde den fra å gjøre det. Men er det en veldig enkel prosess. Før matlaging bacon, må du ganske enkelt dukkert den i kaldt vann.


-Når Steking fettete mat, er splattering en stor irritasjon. Det gjør stovetop skitne og kan brenne du. Satt en liten mengde salt i en pan før Steking, og du vil merke at den splattering ikke er like utbredt.

No comments:

Post a Comment