Friday, September 28, 2012

Tre sparken Grill

Lenge før advent av kull briquettes og propan var folk mat måltidene sine over tre fueled branner. Fra dagene av grotten-menn til mindre enn hundre år siden var tre drivstoff valgfrihet når det kom til matlaging. I denne moderne alder leter vi kontinuerlig etter en renere, raskere og enklere måte å gjøre alt, inkludert klargjøring av våre måltider. Dette har ført til utviklingen av større tilbehør nedtynget gass fueled Grillene lining øyene i oppussing butikker og dukke opp i våre backyards.


Men for grilling purists der ute ingenting smaker helt den samme som forbereder deres favoritt Grill parabolen over en tre sparken grill.


Hvorfor er dette? Hva kunne muligens arbeide bedre så den nyeste og beste i barbacoa teknologi?


Avhengig av tre som brukes kan "Grill-Master" (den fyren som beveger seg over grillen opprette barbacoa mesterverker) opprette smaker i kjøtt, fjærfekjøtt eller fisk som bare ikke kan hadde over en mer moderne gass fueled grill. Denne smaken kan ytterligere justeres ved beløpet av tre som brukes, hvordan hot brannen er og hvor mye røyk kjøtt er tillatt å marinate i.


Det finnes flere typer å arrangere grillfester du tre sparken på markedet i dag. De er noen ganger referert til som røyker Grillene.


Forskyvning firebox er en mest mulig ut av oss er vant til å se. Disse kommer i alle størrelser, fra små familie størrelse enheter til store trailer født monstre i stand til å mate flere hundre mennesker. Det karakteristiske kjennetegnet ved forskyvning firebox er vel forskyvning firebox. Sett av til side og litt under matlaging hovedkammeret er firebox. Dette skiller maten fra direkte varme og gjør det mulig for en hyggelig treg matlaging temperatur.


Punkt stil røyker er ikke egentlig en røyker, men flere av det som kalles en kald røyker eller vann røyker. De bruker et pan vanndyp mellom varmekilde og kjøtt, og dermed blokkerer noen direkte varme som fører til noen overcooking. I en forstand anses de ikke virkelig en grillfest på grunn av måten de arbeider på.


Hovedkammeret komfyr er den tredje av tre sparken grill. Disse er fat formet og tillate brann skal bygges av til én side med kjøtt forskyvningen fra tre slik at for en indirekte matlaging metode. Du må være forsiktig med hvor stor av en brann blir bygget fordi det ikke er noe fysisk skille mellom varmekilde og kjøtt. Brannen må holdes små og velstelte på en betimelig måte i hele matlaging.


Alt dette er selvfølgelig en moot punkt Hvis du ikke velger riktig type wood. For en tre sparken grillfest virker ingenting bedre enn en frukt som bærer hardvedgulv som eik, hickory, pecan, maple apple og selvfølgelig Texas mesquite. Ikke bruk softwoods eller tre fra evergreens eller conifers. De er lastet med sap som vil etterlate en dårlig smak på noe du koker, bortsett fra brenner med lavere temperatur.


Tilberede kjøtt over en tre-fire har vært noe mennesker har gjort i tusenvis av år. Med nyere og mer moderne tre Grill-røykere på markedet i dag er det mulig for omtrent sparken alle å nyte ekte tre grill.

No comments:

Post a Comment