Thursday, September 13, 2012

Wok matlaging delikatesser

For den mest fremragende av kinesisk mat, wok oppskrifter er den beste måten å få denne scrumptious gourmet smak i asiatiske delikatesser. Woks er utformet for bruk, over gass kokeapparat. Disse er normalt hellingsposisjon grates eller recessed brennere under en runde gropen å dekke formen på wok. Stabilitet til kurven på wok leveres gjennom hellingsposisjon grates på komfyren. En recessed gropen komfyr forsyninger stabilitet for wok samt konsentrater rettet varme til hver og en av varme gasser produsert på wok, i motsetning til affording å unnslippe rundt oppvarmet wok. Prosessen tillater delikatesser å være oppstuss-stekte på en svært høy varme, selv varm nok å deformert noen ganger woks. I de fleste kinesiske restauranter brukes vanligvis gropen ovner av gourmet kokker. Dette er på grunn av at de har oppvarming makt til å gi sine Delikatesser en tiltalende wok smaken.


Woks er ikke bare en stor salg i Kina og andre asiatiske land, men selges vesentlig i den vestlige halvkulen. I Amerika spesielt, blir woks ofte utformet med flat bottoms. Dette fører dem til å være mer beslektet til en dyp stekepanne. Flat bunn-woks kan du bruke på vestlige gass kokeapparat som har normalt flat grates som ikke har råd til nok stabilitet for runde wok. På grunn av dette komme woks med buet buksen noen ganger med ringer av metall å stabilisere dem.


Om woks er flat bunn eller runde, fungerer de vanligvis ikke godt for rask matlaging metoder, for eksempel wok, når det brukes på elektrisk komfyrer. Disse typer ovner produsere ikke store og rask antall nødvendige varme for wok; Selv om det er sannsynlig å oppdage omkrets-formet elektrisk komfyr elementer som passer den wok kurve. Når dette kombineres med lavere varme wok oppbevaring, de fleste steke matlaging gjort i vanlig woks på elektriske ovner pleier å koke og småkoke, i stedet for å steke. Derfor får du ikke at appetittvekkende wok smaken.


En wok kan profittere på konstanten, langsom oppvarming av elektriske ovner når brukes til matlaging metoder som er tregere som braising, stewing og dampende, samt mat teknikker for nedsenking som kokende og ta knekken. Flere kinesiske kokker brukt vanntett pans for elektrisk komfyr wok, på grunn av at de holder nok varme for nødvendig vedvarende varme temperaturer.

No comments:

Post a Comment