Tuesday, September 18, 2012

Kjøtt - hvordan du trygt håndtere det og koker det.

Kjøtt har vært en primære middelet for næring for mennesker, pre-dating alle historiske poster. Menn i stammen ville gå og jakte før retur med fangsten. Tusenvis av år senere, er mennesker fremdeles spise kjøtt. Men med sykdommer som Mad Cow vises, har behovet for å ta bedre vare på kjøttet du spiser økt enormt. Det er et par ting som bør gjøres ved lagring av kjøtt og når håndtere det.


Ved lagring av kjøtt, kan du holde den borte fra andre matvarer som grønnsaker, frukt eller brød. Det er alltid muligheten for at det kan være et lite hull i emballasjen av kjøtt og hvis noen av saften fra kjøtt var å komme på andre matvarer, det ville være en kontaminanter og muligheten for en spredning av forskjellige sykdommer. Ved lagring i kjøleskap eller fryser, ved å montere en plate under kjøtt, kan du begrense strømmen av noen juice til andre matvarer.


En annen viktig ting å vurdere kommer når du forbereder å bruke meats. Hvis du tar kjøtt fra fryseren og Tine det, kan ikke du refreeze det. Denne refreezing av kjøtt, kan det føre til matforgiftet i kjøtt. Derfor, hvis du Tine et stykke kjøtt, det anbefales at du koker det hele stykket kjøtt.


Videre, i forhold til tiner kjøtt, ingen kjøtt burde være holdt i mer enn to timer. Hvis kjøttet forblir ved romtemperatur for at lang, øke mulighetene for sykdommer skal vises resultere i farene til forbrukerne. Hvis du ikke en slutt alle kjøtt du har tilberedt, bør kjøtt plasseres tilbake i kjøleskapet rett etter måltidet slik at bactera ikke har tid til å vokse.


Når du klargjør kjøtt, bør det bli husket at biff som har en høyere areal kjører risikoen for å få mer sykdom i kjøtt. Derfor, hvis du er matlaging en oppstuss fry eller en lapskaus, bør du få kjøtt i pan eller på grillen så raskt som mulig å begrense mulighetene for sykdom vekst.


Hvis du er matlaging bakken biff patties, må du vente for dem å Tine helt. En delvis frosne patty kokk feil, og mens det kan virke at utsiden av patties tilberedt, innsiden kanskje ikke som tilberedes.


Ikke sette din tilberedt kjøtt på samme plate som ømt punkt kjøtt var på. Ikke bruk samme kniven for å kutte både rå og tilberedt med mindre du har grundig rengjort den. Kjøtt er flott, men utarbeidelse og måten det er servert kan spare folk fra uopprettelig sykdommer.


Kjøtt er et deilig måltid som kan tilby en eksepsjonell mengden protein og jern til kroppen. Mens det kan tilby en rekke viktige mineraler og vitaminer til kroppen din, kan det imidlertid også være en vert til en rekke sykdommer som kugalskap og E. Coli. Ved å ta vare på måter du forberede, lagre og tjene kjøtt, kan du forhindre alvorlig komplikasjoner med forskjellige personer.

No comments:

Post a Comment