Thursday, September 27, 2012

Januar er suppe måned

Det er ingenting mer trøstende enn en varm bolle med suppe på en kalde vintre dag. Jeg antar det er grunnen til at januar er nasjonale suppe måned.


Chicken noodle suppe er trøstende enten fra en kan eller hjemmelaget. Det har også blitt sagt i studier, at det er bra for vanlig kald akkurat som bestemor alltid sa.


Hvorfor ikke gjøre en stor pott av fersk chicken noodle suppe eller potet suppe for familien din, og hvis du har en syk venn eller eldre person i nabolaget ditt dele en bolle med dem.


Kontakte gandmother, mor eller tanter og få en kopi av din egen familie oppskrift, eller prøv en nedenfor.


Enkel Chicken Noodle Soup


3 1/2 kopper kylling buljong
1 medium gulrot, skiver
1 stengel selleri, skiver
1 kopp uncooked middels egg nudler
1 kopp cubed tilberedt kylling
salt & pepper smak


Bland kjøttkraft, salt, pepper, gulrot og selleri i en kjele.Varme til en byll.Røres i nudler og lage mat over middels varme ca 10 minutter.Rør ofte. Legg til kylling og varme gjennom og tjene.


Hvis alt annet mislykkes du kan alltid varme opp en kan av kylling noodle suppe og curl opp under et varmt teppe og nyte den varme og komfort som eneste suppe kan bringe på en kalde vintre dag.


Potet suppe


3-4 middels til store poteter
1/2 kopp hakkede løk
1/2 ts salt
1 kopp melk
1 kopp shredded Cheddarost
1/2 kopp rømme
3 spiseskjeer smør


Skrelle potetene og klippet i små stykker. Sette inn en stor pott og dekker med vann. Legg til 1/2 ts av salt. Koke før potetene er øm og deretter legge til sirkeldiagrammet.


Når potetene er tilberedt kan du legge til melk og smør.Ikke renne væsken av når potetene er ferdig med matlaging.Varme gjennom og legge til OST som er shredded. Fortsett stirring over svak varme til osten smeltet. Legg til rømmen. Rør over svak varme til rømmen har blitt blandet helt.


Dette er to delikate måter å feire nasjonale suppe måned.

No comments:

Post a Comment