Sunday, September 30, 2012

Gjør kaker

Hvem skulle tro at kaker gjort i bakerier inneholder stygg, arterien clogging, celle-manipulerer trans-fatty syren? Folk flest ikke engang tenke på det eller Les ingredienser, og dessverre, noen mennesker engang vare ikke. Så lenge de er i stand til å raskt få kaker for spesielle anledninger, kunne de omsorg mindre. Bakerier bruker ofte trans-fatty syren i stedet for smør, i 'smør' krem frosting. Dette er helt latterlig! Deres begrunnelse for å bruke dette (forkortelse, slike Crisco er trans-fatty syren!) er fordi det forblir solid for lengre perioder, i motsetning til smør. Men det er ikke smør, og det er ikke sunn.


Det er en lang liste med andre usunn elementer som brukes ofte i kaker, men du trenger ikke å fortsette å sette denne giften i familiens organer. Du har en av to valg, godt tre, faktisk, men jeg tror ikke at mange mennesker vil helt gi opp kake. Du kan enten kjøpe kakene fra et hele matvarer bakeri eller bake dem selv. Whole foods bakerier spesialister i bakervarer alle sine elementer uten alt unødvendig søppel. Hvis du bestiller smør krem frosting, får du ekte smør krem frosting, ikke trans fettsyre krem! Du kan tenke at smaken av kaker kan bli svekket, men dette er usanne. Smaken er faktisk tastier uten disse gift-produserende kjemikalier. Det vil hjelpe deg å realisere at kjemikalier selv smak stygg!


Hvis du velger ikke å betale noen ekstra dollar komme kaker fra et hele matvarer bakeri, så hvorfor ikke bake dine egne? Så lenge du har det riktige utstyret, kan du produsere kaker deilig, sunn for familie og venner. Det spiller ingen rolle om du har aldri bakt før det er mulig å gjøre. Bare finne noen av dine favoritt sjokoladekake oppskrifter og erstatte ingrediensene til sunn seg. Jeg garantere deg at venner og familie ikke vil vite forskjellen, med mindre du forteller dem.


Ved å velge å unngå usunn, Beef kaker, gjør du noe utmerket for deg selv. Forlenge livet ditt, bettering helsen og forbedre selv hva du føler er bare noen av fordelene med å gjøre dette. Og mens du er i gang, hvorfor ikke endre din hele livsstil til et sunnere? Hvis du ønsker å spise fast food innimellom, eller selv en liten del av Beef kake på andres engasjement, det vil ikke skade deg mye, men på er en regelmessig basis for mye for kroppen å håndtere

No comments:

Post a Comment