Monday, October 1, 2012

Allsidigheten av poteter

En av de mest allsidige mat er poteter. De smaker scrumptious forberedt bare om noen hvordan du velger. De kan være mashed eller pisket, og servert med eller uten saus, som en side-parabolen. Noen måltider som mashed poteter gå spesielt godt med er: Meat loaf, stekt kylling, svinekjøtt koteletter, og selvfølgelig er det mange andre kombinasjoner. Det kommer an på hva folk ønsker å tjene deres potetmos med.


Det er en annen populær måte å forberede poteter ved å bake dem. Bakt poteter gå bra med omtrent alt, særlig biff og kylling, eller aften av dem selv. Bakt potet toppet med smør, ost, grønnsaker, bacon eller hva en person kanskje ønsker, kan gjøres om til et svært fylle måltid, med nei nød å legge til noe annet. Rømme og gressløk eller brokkoli og cheddar OST er noen andre yummy kombinasjoner å plassere på poteter.


Pommes frites er en annen svært godt likt måte for poteter å bli servert. Det er mange kreative måter å gjøre poteter i pommes frites, også. Krøllete frites, skoen strenger, biff-frites, etc. Pommes frites gå bra med enhver og alt. Hotdogs, hamburgere, kylling strimler – alt. Det er nummer én ting som fast food hamburger etablissementer tjene med deres smørbrød.


Poteter kan bli gjort til casseroles, med OST, smør, løk og mange andre ingredienser. Stivelse fra potetene gjør deilige smaker, tykk saus som virkelig forbedrer den mat smaken.


La oss ikke glemme om frokost, enten. Siden poteter er så allsidig, er de ofte serveres til frokost, med grits, egg, kjøtt, toast, etc. De kan være ødelagt i Røstipotet, som er hvordan de vanligvis serveres til frokost. Hjem frites er en annen måte at folk spise dem til frokost, også.


Folk elsker potet pannekaker, også, som består av leftover potetmos, blandet med krydder, løk og mel, deretter blandingen er stekt før de er skarpe. Dette kan være spist med noen måltid som en person velger eller selv alene, som en snack.


Flere varianter av potet supper er også et godt valg fordi suppe er svært fylling, velsmakende, så vel som sunn. Utallige oppskrifter kan bli funnet på Internett eller i cookbooks.


Hvis du vil eksperimentere med potet oppskrifter, eller noen andre, du trenger noen gode, solid kokk og bake ware.

No comments:

Post a Comment