Thursday, October 4, 2012

Hvordan Cook Grill ribber

Ingenting sier Grill helt som et stativ med ribbeina dekket i finger licking god grilling saus. Hvis forberedt på riktig måte er det ingenting bedre enn bbq ribbeina. Men for mange barbequing ribbeina kan være vanskelig fordi de trenger å være langsom tilberedes for å bringe ut smaken og smak. Treg matlaging ribbeina på en grill er en kunstform som kan være vanskelig å doble Hvis du ikke har tålmodighet eller vet hvordan du gjør det riktig. Men aldri frykt måter å ta gjette arbeid ut av hvordan å lage mat Grill ribbeina.


First off la oss se på de ulike typene ribbeina kan du grill.


• Svinekjøtt Baby tilbake ribbeina – sannsynligvis den mest kjente og enkleste å lage mat. De er øm og kan også tilberedes raskt på grillen.


• Svinekjøtt Reservedeler ribbeina – disse er større enn baby tilbake ribber og ta ganske litt lengre tid å lage mat.


• Biff ribben – den største av alle ribbeina de ta en betydelig mengde tid å lage mat, spesielt hvis du vil at de skal anbudet som de er tøffere enn svinekjøtt ribbeina. Det er best å stek dem før grilling


• Okseribbe kort – også behovet for å være langsom tilberedes for å hente ut ømhet. Mye som biff ribber.


Problemet fleste har når det gjelder barbequing ribbeina er enten overcooking dem, som fører til tørr og tøff ribber, eller ikke matlaging dem lenge nok som kan være en potensiell helsefare for. En vil gjette at det er derfor mesteparten av tiden de får overcooked.


Det er måter rundt dette problemet. Du kan pre-cook din ribbeina enten ved koking, dampende eller langsom matlaging dem i ovnen før du legger dem på grillen. Kontroller at du pre-season din ribbeina før du bruker disse metodene, da dette vil bidra til å bringe ut smaken i din ribbeina. Mange koke eller damp deres ribber med øl som ikke bare gir smaken, men også tenderizes kjøtt gjør det faller av benet. Du kan pre-cook din ribbeina fra hvor som helst fra 1 til 4 timer avhengig av hvilken metode du bruker.


Når de har vært forkokte bare kaste dem på grillen i 5-10 minutter siden og pensel på din favoritt grilling saus. Før du vet det vil du helt grillet ribbeina som er klar til å spise.

No comments:

Post a Comment