Tuesday, October 2, 2012

Meksikansk mat og matlaging utstyr

Elendige. Nachos. Taquitos. Burritos. De ord som er nevnt ovenfor ringe en bjelle?


Vel, hvis du er en av millionene av mennesker rundt om i verden som elsker meksikansk mat, så navn (og smaker) av retter som er nevnt ovenfor er sikkert kjent for deg og er nok til å bringe sult pangs.


Mange restauranter over hele landet ville tilby meksikansk mat; men vet vi alle at spise ute alltid er ikke det praktiske. Så, hva gjør du Hvis du elsker å spise på meksikansk mat, men ikke har nok budsjett å spise ute ofte?


Svaret er start matlagingen din egen meksikansk mat.


Komme i gang


Hvis du bare starter din venture i meksikanske matlaging, er det ganske interessant å ta note det meksikansk mat har alltid vært under utvikling. Fra første kramper som var bønner og korn, nye krydder og ingredienser er kontinuerlig lagt over 600 år nå - gjør meksikansk mat vi kjenner i dag en gastronomisk spandere.


Det er også viktig å vite at autentisk-smake meksikanske matlaging er innenfor rekkevidde. Internett tilbyr tusenvis av oppskrifter og matlaging teknikker som kan følge noen nybegynner cook. På samme måte, dagligvarer og supermarkeder har de fleste av ingrediensene vil du måtte starte pønsket ut appetittvekkende måltider i dag, som løk, meksikanske sjokolade, chorizosalat og tortilla blant andre.


Men vet du hva ytterligere kan hente ut den rike smaken av meksikanske retter?


Svaret ligger på matlaging utstyret.


Matlaging utstyr Showcase


Her er en sladrehank peak på noen av hva slags utstyr og kasseroller som du kan bruke til å komme opp med at interessant måltid midtpunktet i dag.


Metate y Mano (Rock hånd jeksel)


En metate y mano er en stor stein eller rock jeksel laget av lava. Det er ofte størrelsen på en stor rektangulær servering parabolen. Det har en stor bolle-formet stein overflate som gjør at en stor stein sylinder kan tilbakestilles på den, miksing eller sliping elementer som er plassert på overflaten.


Tortillero (Tortilla Press)


Den opprinnelige tortillero er laget av tre; men kan det også opprettes av jern. En tortillero har to store tre blokker eller store runde platene der en ball av masa eller kokte begrunnelse korn er plassert og presset til å danne en tortilla.


Der har du det. Du har ikke lenger å spise ute hele tiden for å nyte den meksikansk mat du alltid har elsket. Disse matlaging utstyr sammen med høyre oppskrift og ingredienser er sikker på å hjelpe deg å komme opp med en stor-smake meksikansk mat på kort tid i det hele tatt.

No comments:

Post a Comment