Sunday, October 28, 2012

Hvordan å gjøre de aller beste sukker informasjonskapslene

Alle elsker kaker. Men sukker informasjonskapsler alltid slår ikke ut rett. Vi har satt sammen denne listen med tips og teknikker for å hjelpe deg å gjøre de aller beste sukker informasjonskapslene.


1. Måle ingredienser nøyaktig, spesielt mel. For mye mel vil gjøre informasjonskapslene hard og tørr. Hvis du kaprer mel med måling kopp i stedet for spooning siktet mel i din kopp, er det sannsynlig å ha 20% for mye mel.


2. Sukker informasjonskapsler er laget av metoden creaming. Dette er det viktigste steget i å lage sukker cookies — den opptar luft inn i deigen som fungerer som en leavening agent. Bruk padle vedlegg av din elektrisk mikser til fløte sukker, salt og krydder med smør eller forkorte. Cream ingrediensene sammen ved lav hastighet ikke er høy. Cream blanding for lys informasjonskapsler, til det er lys og luftig. For en tettere, fuktigere cookie, cream bare til blandingen er lime-like.


3. Tilsett egg og væske etter creaming, slo dette i ved lav hastighet.


4. Bland melet inn i kremet blandingen bare til det er kombinert. Hvis du over-mix, vil du utvikle gluten og gjøre en tøffere cookie.


5. Velg en lav protein mel, fortrinnsvis pastry mel, sukker informasjonskapsler. Unngå brød mel med sin høye proteininnhold. Alle formål mel er en akseptabel kompromiss.


6. Hvis deigen er for myk å arbeide enkelt, chill det til firmaet. Deigen skal være smidig men ikke squishy myk. Håndtering av deigen med varme hender vil gjøre deigen myk.


7. Bruk ingen mer mel enn nødvendig å støv telleren. Mel vil fungere i deigen for en tørrere, tøffere cookie.


8. For mye re-rolling vil gjøre for tøffere informasjonskapsler. Ikke bare påfølgende re-rolling fungerer støvtørking mel til deigen, fortsatt arbeider av deigen utvikler gluten.


9. Når kutte figurer, gjøre kutt så nær hverandre som mulig for å minimere mengden av deigen som vil være re-rolled.


10. Fleste oppskrifter kaller for dough å bli rullet opp til 1/8 tomme i tykkelse. Dette skaper en sprø kjeks. For en fuktigere, mindre skarpe informasjonskapsel, kan du rulle deigen til 1/4 tommers bare.


11. Fjern cookies fra disken med en tynn metall spatula.


12. Når garnishing informasjonskapsler med sprinkles, slippe dekorasjoner fra en høyde på åtte eller ti inches for en jevnere fordeling.


13. Størrelsen av cookies påvirker bake ganger. Plasserer like-tok mål informasjonskapsler på samme ark.


14. Har ikke over bake cookies. Tynn informasjonskapsler vil Stekes i syv eller åtte minutter ved 350 grader. Tykkere informasjonskapsler vil ta ti eller tolv minutter. Informasjonskapsler på mørkere panner vil Stekes på kortere tid. Når gjort, cookies vil fortsatt være blek-farget med bare et snev av brown på kantene.


15. Cool informasjonskapsler på en wire rack. Ikke frost dem før de er helt avkjølt.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment