Saturday, October 13, 2012

Farge koordinering Cocktail oppskrifter

Som kunstner, ved hjelp av hans pall og pensel, kunnskapsrike bartender kan bruke en cocktail shaker og herlig cocktail oppskrifter for å blande en imponerende rekke rike og fantastiske farger, selv om fargene inn cocktail shaker kanskje ikke ser ut som levende gå i som de gjør pouring ut.


Enten du planlegger en themed bash, eller bare ønsker å friske opp en pub atmosfære, fargerike cocktail oppskrifter er en populær hit med lånetakerne og partygoers året så mange frequenters er forgoing trykk for å se hva slags fargerike potion gledelig bartender kan produsere med hans eller hennes tillitsverdig cocktail shaker og arsenal av velsmakende cocktail oppskrifter. Det er enda en stigende trend for å bruke en klar cocktail shaker slik at loven av å blande cocktail oppskrifter kan være minst like underholdende.


Fargerike cocktail shaker concoctions ikke er reservert for linjen lenger, enten. Det er en populær pågående partiet trend å blande drikke utseende med festlig d�cor og underholdning temaer. Farge koordinering av drinker til spillested legger til detaljer, raffinement, og spenning til enhver parti eller galla hendelsen og kreative cocktail oppskrifter gjenspeiler en morsom atmosfære. Selv jenter Night Out kan gjøres mer underholdende med en fargerik tema, komplett med martini-matchet drakter og tilbehør. Her er en liste over uforglemmelig fargerike cocktail shaker blandet og rørt cocktail oppskrifter for en regnbue av deilige drinker:


Rød Cocktail oppskrifter - din cocktail shaker har aldri blushed bedre med deilige rød cocktail oppskrifter for Martini og søt rosenrød highballs. Tror Santa rød for helligdager med fin, hvit lichee garnityr eller sann rød for en Valentinsdag å huske. Rød cocktail oppskrifter er fargen på lidenskap og moro, en refleksjon av spenning og energi.


(Fjern merket rød med frukt garnityr Martini oppskrift) Kosmopolitiske - favoritt av Sex i byen tegnet Carrie og pals, Cosmopolitan er ofte signaturen cocktail shaker blandet drink av happy hour. Denne favoritten av cocktail oppskrifter inneholder 2 deler Vodka, 1 del Triple Sec eller Cointreau, 1 del tranebær juice og en klemme av fersk lime. Hvis du vil blande denne drikke, bare sammenlegge ingrediensene til en cocktail shaker og riste kraft den. Det bør bli servert i en martiniglass med garnityr av din personlig valg, ofte koordinere kirsebær- eller kalk til kontrast fet rød farge.


(Søt rød Martini oppskrift) Pomegranate Martini - denne martini er deilig og enkelt med en terte smaken som er uforglemmelig. Det smaker ligner kosmopolitiske cocktail oppskrifter, men inneholder kicky aphrodisiac pomegranate juice. I et kjølt og sukker-rimmed martiniglass, helle like deler sitrus vodka og pomegranate juice, røre forsiktig og garnere med en twist av sitron. Det er enkelt og elegant med en rik farge og full smaken. Det kan også være blandet i en cocktail shaker om ønskelig.


(Glitrende rød Martini oppskrift) Arktisk Red - dette drink er en morsom smaken som ikke er for søt eller for syrlige. Du trenger et kjølt sukker-rimmed glass, highball eller martini. Drikke er blandet i et glass trinn for trinn, med muligheten til å kombinere alkohol i en cocktail shaker først. Bruker en støter, mos seks kalk peel vendinger med to teaspoons av sukker i bunnen av et glass. Pour en oz tranebær vodka i glasset med to unser club soda over blandingen. Røres med en skje og press inn i en cocktail glass med sprakk isen og et stykke sitron. På grunn av carbonation anbefales en cocktail shaker ikke å blande hele drikke.


(Dype røde Martini oppskrift) Fjellet Red - ta én del vodka, lys rum, gin og fersken Snaps og riste i en cocktail shaker. Hell i en martiniglass og Legg til tranebær juice til ønsket farge er nådd. Legge til et stykke kalk eller sitron vri for fargerike presentasjon i en martiniglass eller et Collins glass. Noen legge til tranebær juice cocktail shaker sammen med alkohol, men dette kan føre til en uventet fargeresultat.


(Glitrende oransje Martini oppskrift) Orange Crush - dette drink er en herlig cocktail ligner på smaken av brus med samme navn. Det er servert i en highball glass. I en cocktail shaker fylt med is, kan du legge til lik to unser hver appelsinjuice og Vodka. Legge til en unse av sur blanding inntil drikker er isen kalde. Pour innholdet i cocktail shaker i en highball glass og topp med sitron kalk brus. Rør drikke forsiktig for å fordele carbonation.


Blå Cocktail oppskrifter - blå farge sies å ha en beroligende innvirkning, og den representerer lojalitet og tillit. Frisk fra cocktail shaker, en blå martini fra en av disse blå cocktail oppskrifter er som sipping på et stykke klar himmel. Vurdere blå themed cocktail oppskrifter for en luau-themed parti, en vinter bash, eller å feire 4.


(Mørkeblå Martini oppskrift) Blue Martini - dette drink er en nydelig nyanse av blått og har en intens smaken. Dybden på den blå fargen avhenger av foretrukket mix. Her er en populær blue martini oppskrift: ta en del Sky Vodka, blå Curacao én del 1 del Sur blande og rist godt i en cocktail shaker. Foretrukket garnityr er en twist av sitron.


(Lys blå Martini oppskrift) Blå bringebær Martini - Hvis du ønsker å prøve noe smurf blå, prøv to unser vodka, to unser bringebær brennevin og en twist av Curacao. Rist dem sammen i en isen fylt cocktail shaker og belastning i en martiniglass. Garnere med fersk bringebær.


(Lys blå Martini oppskrift) Windex Martini - vil ligne du drikker noe romalderen eller hip? Vurdere denne blandingen av tre deler Vodka, 1 del Curacao (blå) og 1 del trippel sek Mix disse ingrediensene i en cocktail shaker full av is og belastningen i et kjølt martiniglass. Dette er kult å se bartender Hell den ut av cocktail shaker og i en martiniglass.


(Myk Blue Martini oppskrift) Cool Blue Martini - dette drink er en fin farge og det er ikke så tøffe som de andre blå valgene. Den inneholder tre unser gin, � unse tørr vermut, en sprut av blå Curacao og en dash av sitronsaft ristet i en isen-fylt cocktail shaker og anstrengt i en martiniglass. Denne drikke er garnished med en sitron vri.


Violet Cocktail oppskrifter - de sier at lilla representerer adelen og visdom, men for de i vet, en cocktail shaker gir en lilla martini er en eksotisk skatt. Det er nesten mesmerizing å se en lilla martini strømme ut av cocktail shaker og deretter bli garnished med et lyse røde kirsebær. Her er en av de mest berømte lilla cocktail oppskriftene:


(Lys lilla Martini oppskrift) Lilla shooter - Hvis du elsker fargen lilla, dette drink er stilig og fargerike. Bare Legg til en klemme av sitron, en dash av ekstra tørr vermut, 1 sprut av begge bringebær brennevin og søt og sur blanding til tre deler vodka i en cocktail shaker fylt med sprakk isen. Etter risting, husk å hell det gjennom en Sil i en godt kjølt og sukker rimmed martiniglass.


Rosa Cocktail oppskrifter - det siste når verden vurderer rosa, vi tenker på bevissthet. Flere puber blir med i rosa årsaken, ved hjelp av en spesiell rosa cocktail oppskrift for å opprette en rosa bånd themed drink med en andel av inntektene går til brystkreft forskningen. Rosa er en munter farge, en med pep- og herlighet som gjenspeiler tilfredshet og fred uansett hvilke av rosa cocktail oppskrifter du bruker.


(Tøm rosa Martini oppskrift) Rosa Cadillac - denne cocktail etterlyser Tequila og inneholder åtte deler søt og sur blanding, 3 deler Tequila, 1 del Triple Sec, 2 deler lime juice og en sprut av tranebær juice (for fargen.) Noen legge til Grand Marnier. Det kan være slags oransje avhengig av hvor mye cranberry du bruker. Denne cocktail er ristet i knust is og serveres i et vanlig cocktail glass.


(Varierer) Rosa pute - I et glass, helle tre gram av vodka. Sakte blande i små mengder Grenadine til drikke er ønsket nivå av rosa. Når du har oppnådd riktig farge, kan du legge til like deler sur blanding og Ginger ale.


(Ugjennomsiktig rosa Martini oppskrift) Rosa Drink - denne cocktail recipe krever to deler Grenadine og melk blandet i en cocktail shaker med én del vodka, Galliano og Countreau. Riste kraft i en cocktail shaker og press inn i et glass. Garnere med litt krem for en himmelsk utseende og en yummy smaken.


For noen av disse cocktail oppskrifter, er cocktail shaker ikke anbefalt på grunn av muligheten for carbonation av en ekstra brus ingrediens oppretter et musserende rot. Dette skjer ikke hver gang du innlegge brus din cocktail shaker, men avhengig av fortynning, kan du velge å blande alkoholholdige ingrediensene i cocktail shaker og røre i rettigheten brus før presentasjon.


Cocktail oppskrifter, som formen og størrelsen på cocktail shaker, kan variere fra bartender til bartender, men vanligvis mest fargerike cocktailer har relativt lik cocktail oppskrifter fra pub til pub med bare liten variasjon i ingredienser. De mest vanlige variasjonene i cocktail oppskrifter bekymring garnishes og presentasjon, men erstatninger i alkohol kan forekomme. Pass på at du spør din bartender som blander brukes hvis du har noen spørsmål om martini oppskrift før du bestiller. Fargerike cocktailer rett ut av cocktail shaker er et flott tillegg til noe parti, men husk å drikke ansvarlig. Selv om noen av disse drinker se mindre alvorlig enn andre alkoholholdige drikker, husk å konsumere i moderasjon, så alle av disse cocktail oppskrifter inneholder alkohol. Nyt!

No comments:

Post a Comment