Monday, October 29, 2012

Blandemaskiner forklart

Søvnig morgener er laget for en håndfull frosne bær pisket til perfeksjon med en kopp yoghurt. Solrike ettermiddager er perfekte for avslapning på en uteplass med en pott på margaritas. Med en grunnleggende blender på hånden, kan du piske opp en velsmakende godbit når stemningen slår du.


Blandemaskiner er en av de mest nyttige apparatene å ha på kjøkkenet. De kan brukes til å lage rister, maltwhisky, frukt smoothies, frosne drikker og selv supper. Statistikk viser at mange hjemmeværende også pisk ut sine blandemaskiner når anledningen krever knust is. Med alt dette velsmakende talent er det ikke rart at blandemaskiner fortsette å oversvømme huset varer markedet.


Hver blenderen er utstyrt med sin egen spesielle features, så det kan være vanskelig å gjøre et valg. Her er noen av de grunnleggende punktene for å se etter i å kjøpe en blender:


* Puls: En puls-knappen lar deg kontrollere den faktiske miksing fremgangsmåten. Med puls, kan du effektivt blanding matvarer og innlemme ingredienser uten faktisk pulverisere din kreasjon til en fullstendig blandet væske.


* Hastighet: Det vil være en nummerert av varierende hastighet nivåer på din blender. Hastigheten justeres for å imøtekomme typen mat du blande. Lavere hastigheter er ideelle for å blande drikkevarer. Noen blandemaskiner har hastigheter fra tre til seksten, mens andre gå til ti-hastigheter.


* Container: Alle blandemaskiner har flyttbare containere. Glassbeholdere er tung, men lar deg se maten som det er å blande, og rengjøre enkelt i oppvaskmaskinen. Plastbeholdere kan også være gjennomsiktig, men de er generelt vanskelig å rengjøre, og har et mer shabby utseende. Rustfritt stål blender beholdere ser super-stylish, men det er umulig å holde et øye miksing prosessen innen.


* Rengjøring: Det er viktig å ha en blender som er enkel å bruke, men enda viktigere å ha en som er lett å rengjøre. En bred munn variasjon med en avtakbar blad er det beste alternativet. En beholder med en større munn er lettere å laste og tømme. Vil du vurdere å kjøpe en blender som har en flush touch pad alternativet i stedet for knapper. Det er mye lettere å tørke ned ansiktet til blender hvis det er ingen store knotter og ringer å håndtere.


* Strøm: Blenderen du velger bør ha 300 til 500 watt strøm.


Det er utrolig lett å piske opp en skummende drink eller tilfredsstillende suppe med ingredienser du sannsynligvis ha på hånden i kjøleskapet. Plukk opp en blender, eller trekke gamle blenderen du har ut av spiskammeret, og starte concocting din egen spesielle blender kreasjoner.

No comments:

Post a Comment