Sunday, October 14, 2012

Grunnleggende Paella oppskrift

Paella er en av de mest kjente av spanske retter. Parabolen oppsto i Valencia-regionen og spredt over hele landet og rundt om i verden. Den opprinnelige parabolen var svært enkel å bruke noen kjøtt og grønnsaker som var tilgjengelige. Som popularitet vokste og parabolen spre, har mange varianter blitt sett.


Grunnleggende Paella oppskrift


En grunnleggende paella oppskrift er kokt i en gryte med paella. Dette er en stor, flat, grunne panorere. Disse panner kan bli funnet i kjøkken butikker eller på Internett. De originale oppskriftene ringe for retten å bli kokt over åpen flamme. De fleste mennesker nå koker det på ovnen toppen. Åpen ild-metoden brukes fortsatt i enkelte områder.


Det er tre viktigste ingrediensene i en grunnleggende oppskriften. Dette er ris, olivenolje og Safran. Parabolen er pyntet med både friske grønnsaker og ris. Den opprinnelige parabolen kalt for uansett kjøtt og grønnsaker var tilgjengelig. Det finnes mange varianter av parabolen ved hjelp av ulike kjøtt og grønnsaker.


Grunnleggende oppskriften kaller for kjøtt og grønnsaker å være røre stekt i olivenolje. Når dette er gjort, legges ris til potten. Kokende aksjen er lagt til og blandingen er kokt. Når risen er kokt, er pannen fjernet fra varmen. Når parabolen er fjernet, må du gi tid til ris til å absorbere overflødig væske.


Opprinnelse og varianter av Paella oppskrifter


Denne parabolen oppsto i Valencia. Tradisjonelt folk brukte noen kjøtt de hadde til rådighet. I kystområdene, ble sjømat ofte brukt. I andre områder, ble kanin eller duck ofte brukt i retten. En konstant var at bare Valencia ris ble brukt. Denne parabolen var ofte spist på søndager med venner og familie.


Oppskriften på paella spredte seg fra Valencia til andre områder av Spania og deretter det spres via Filippinene, Sør-Amerika og Nord-Amerika som mennesker reiste til og fra Spania. Som populariteten til parabolen spre, ble flere varianter sett. Forberedelse og servering ble mer forseggjort.


Det finnes flere varianter av oppskriften over hele landet. Et utvalg av lokalt fanget fisk brukes i kystområdene. Skalldyr paella er en annen vanlig variasjon i kystnære områder av landet. Det er noen mindre vanlig, men fortsatt noe populær variasjoner i andre områder ved hjelp av kanin, hummer og blåskjell.


Store panner brukes til å lage mat parabolen for folkemengder. Parabolen er ofte servert på festivaler, fester, politiske kampanjer og sammenkomster. På disse hendelsene brukes en svært stor kjele. Parabolen er kokt over en brann utenfor på disse hendelsene.


Folk i Valencia fortsette å ta denne parabolen på alvor. Det finnes to typer ris som brukes. Parabolen er servert med enten rød eller hvit vin, avhengig av ingrediensene som brukes i spesielt oppskriften. Kjelen er plassert i midten av bordet og gjestene tjene seg selv.


Paella er en av de rettene som utmerket når spist neste dag. Som parabolen sitter, har smakene en sjanse til å blande sammen og bli sterkere. Som du reiser gjennom landet, kan du smake lokale retter. Samle oppskrifter så du kan prøve dine favoritter hjemme.

No comments:

Post a Comment