Wednesday, October 31, 2012

Bruk bare rett vannet For perfekt brød maskin

I mange brød oppskrifter, men spesielt når vi bruker våre brød-maskiner, må vi få vannet akkurat. Vann for mye eller for lite vann vil gjøre en dramatisk forskjell i sluttresultatet. Og med et brød maskin, vann på feil temperatur kan stave feil.


For å få riktig mengde vann alltid bruke et klart målebeger designet for væske. Fyll koppen nesten til ønsket merke. Sett koppen i øyehøyde på et nivå hylle eller i vinduskarmen. Dribble vann fra et glass i koppen til væsken er bare rett på mark.


For brød, må du alltid bruke et termometer for å få riktig temperatur. Ikke stole på trykk for å få vann rett. Selv de mest erfarne baker er sannsynlig å være av minst et par grader.


Etter måling av vannet, plasser termometeret i vannet, og gi det litt tid for å justere. Hvis vannet er et par grader kult, kan du sette koppen i mikrobølgeovn for ti sekunder eller slik. Hvis det er et par grader for varmt, kan du sette koppen i fryseren for et par minutter. Hvis temperaturen er av mer enn en fem eller ti grader, er det vanligvis raskere å tømme koppen og starte på nytt.


For de fleste brød maskin mikser og oppskrifter er 80 grader Fahrenheit om høyre. Hvis du er fine tuning en bestemt blanding for maskinen din, alltid bruke samme temperaturen på vannet. (I vårt arbeid, vi er nesten nøyaktig-temperaturen er aldri mer enn én grad av mål.) For brød maskin mikser, får for vane å bruke nøyaktig samme vanntemperaturen hver gang. For de fleste tradisjonelle blander, nøyaktige vanntemperaturen er ikke så viktig-vann for 105 grader til 110 grader er rett.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment