Saturday, October 20, 2012

Dishing matlaging Perks er deilig

Når Hawaiis offentlig skole lærere og universitetets lærere gikk på streik, fant de at deres kollektive forhandlinger posisjon innflytelse hva de hadde råd til å spise. Selv før forhandlingene med ledelsen brøt sammen, de visste hva det USA Department of Agriculture har identifisert empirisk: at maten i Hawaii koster en tredje mer enn en lignende markedet kurv av varer på fastlandet.


Så, når strategizing sunn, flavorful matlaging på et stramt budsjett, Honolulu Star-bulletins mat redaktørene foreslo at slående lærere og professorer vurdere--stuinger. Kulinariske Svar å utfordringer katastrofer positur er forskjellige, i andre deler av landet. Mens Hawaiis lærere er utsatt for høy levekostnadene på Stillehavsøyene; mens på den atlantiske kysten, beboere, inkludert skolelærere – må du forberede å koke seg gjennom naturkatastrofer. North Carolina kan bli rammet av fem orkaner i året.


Så hvordan kan du lage mat, når stormen har blåst over kraftledningene? State University-baserte North Carolina Cooperative forlengelsen skaffer beboere med en liste over matvarer som krever ingen matlaging, for å hjelpe dem sist stormen. Frukt, frokost barer og hermetisk melk gjør frokost; Hermetisk kjøtt, fisk og fjærfe kan kombineres med rå grønnsaker til å lage en lunsj eller middag. Beboere er advart, imidlertid at hermetisk mat forlange kjøleskap etter åpning; Når det er ingen strøm; de har å bli spist på en sittende. Orkaner er ikke de eneste naturlige katastrofene som strike kyst beboere.


Et jordskjelv som målte 8.3 på endrede Mercalli skala slo byen San Francisco i 1906. Blant bildene som overlevde katastrofen er et bilde av en mann som matlaging, for tiden i University of Nevada, Reno bibliotek, avdeling for spesielle samlinger. Tekster, "Matlaging på fortauskanten." Etter jordskjelvet i San Francisco-April 1906, "fotografiet viser en mann iført en lue, bøyd over for å har en tendens til et leketøy komfyr. Tre er stablet til den ene siden, og røyk fra komfyrens chimney indikerer at en god brann kommer. Trykket i arbeidet til en voksen komfyr, har denne barnestørrelse cook komfyr vært omgitt av tre partisjoner på tre sider så vel som ovenfor for å forbedre sitt utkast. Overlevende etter jordskjelvet er har en kaffe kjele på matlaging overflaten, og ser på yngel panne innholdet. Stanford University arkivet inneholder et utfyllende bilde (Stanford arkiver GP 9904) som angir alle ' skjelvet overlevende var ikke så heldig. Et fotografi av fem studenter matlaging utenfor deres dorms viser har ikke en komfyr i sikte; mennene har støttet deres griddle på murstein som de skjær brød og Skrell poteter. Matlaging ild og lys var vanligvis kreditert med å ha startet brannen som fulgte jordskjelvet.

No comments:

Post a Comment