Wednesday, October 17, 2012

Florence Italia oppskrifter som vekker sansene

Når en kommer til å besøke Firenze museer, arkitektur og landskap er noen av de mest minneverdige attraksjonene, men kommer ingen til Italia for severdighetene alene. Florence, Italia-oppskrifter er hva våken sansene og holde minnene om et besøk til Italia i live. Maten er god, ikke altfor fancy og lett opprettet hjemme. Faktisk, har de beste restaurantene i Italia tatt hva Italienerne har opprettet i sitt eget kjøkken og gjort det tilgjengelig til offentligheten akkurat som om de var nære venner eller familie som har kommet til varm familie middag.


Typisk italiensk måltid-alt annet enn typisk


I Firenze og rundt Italia typisk italiensk måltid består av 4 kurs: anti-pasta, pasta, kjøtt og dessert. Anti-pasta er en tallerken med kjøttpålegg, oliven og andre ikke-pasta matvarer. Det er servert med en vanlig salat av bare salat og tomat med rikelig med olivenolje og en sprut av eddik.


Neste er i køen pasta kurset. Amerikansk mat har forvandlet pasta til hovedrett. I Italia, er det servert som en siderett eller kurs før hovedrett. Pasta serveres "al dente" eller "å tann" betyr det er ikke kokt eller grøtaktig, men bare myknet til punktet det er chewable. Det kan også serveres med smør og et dryss av parmesanost, en rød, marinara saus, eller hvite Alfredo saus. Pesto, laget av basilikum, pinjekjerner og olivenolje, er også en annen vanlig Pastasaus brukes i Firenze Italia oppskrifter.


Kjøtt følger også den viktigste kurset i italiensk matlaging. En svinekjøtt steke, lam eller kalvekjøtt er vanligvis skivet tynt og serveres med en siderett av pasta, eller av seg selv. Bare i Amerika vil du finne en side av grønne bønner servert med spaghetti eller ravioli. Italienerne vurdere salat å være deres grønne grønnsaker servering. Du kan finne noen stekt paprika med eller uten pølse skiver på side.


Desserter serveres med kaffe er endelige kurset i italiensk mat. Mange, slik som cannoli serveres med en sukret ricotta ost fylling. Kaker og cookies med en gelé fylling er en annen vanlig dessert. Tiramisu laget med kaffe og mascarone krem er en italiensk favoritt.


Viner til middag og Dessert


Det er flere toskanske viner som hver har sin egen smak og gå godt med ulike matvarer. For eksempel, Galestro er lett og fruktig og går bra med snacks og lette måltider. For sjømat er Vernaccia de San Gimignano bra med tørr og full bodied smaken.


Viner som er spesielt god med desserter er Vin Santo og Aleatico dell "Elba. Selvfølgelig, er det den berømte Chianti med sine lyse røde farge og jevn tørr smaken som er perfekt med de fleste matvarer og alle kjøtt.


Det er ikke mange steder rundt om i verden der mat og vin kan være de viktigste attraksjonene for turister, men Firenze, Italia er et slikt sted med unike oppskrifter, viner og tradisjoner som går sammen med den italienske matopplevelse. Enten du bor på posh Hotell i byen, en privat villa eller landsbygda farm house, er maten sikker på å bli en av din største ferie minner.

No comments:

Post a Comment