Wednesday, September 12, 2012

Er din kommersielle kjøkken a brannfare?

Hvis du kjører eller arbeider i en kommersiell kjøkken du vil være godt klar over brann sikkerhetsregler og hva de skal gjøre i tilfelle brann. Du vet betydningen av å rydde opp etter deg selv, ikke bare for hygiene grunner, men også fra en brann-sikkerhet synspunkt. Men er du klar over nødvendigheten av å utføre vanlig "deep renser", spesielt av kjøkken utvinning system?


Skitne, fettete utvinning systemer kan utgjøre en alvorlig brannfare. Det spiller ingen rolle om du har de kraftigste filteret-de bare kan ikke fjerne alle vaporised fett som en serveringshuset kan produsere.


Ved å ha en vanlig kjøkken utvinning system dyp feilfri kan du:


• Forbedre hygiene standarder
• Lavere forsikringspremie
• Forbedre ventilasjon røyk og lukt fjerning
• Dramatisk redusere risikoen for brann
• I samsvar med forskrifter for helse & sikkerhet


Helse og sikkerhet forskrifter kreve at kjøkkenet er holdt omhyggelig feilfri, men du vil ikke overholde disse reglene Hvis du ikke dype rense virksomhetens utvinning system. Denne typen dypet feilfri konsentrerer seg om rørledningene. Selv om du ikke kan se det, er det vitally viktig, så dette er hvor alle karbon og solid matlaging oljer bygge opp.


I tillegg til de åpenbare sikkerhetskravene, vil gjør at systemet ditt utvinning er plettfrie også redusere forsikring-systemene dine. Spesialist Renholdstjeneste vil også gi deg råd av bestemte tilgangsproblemer systemet utgjør og gi løsninger.


Hvor ofte bør du få utvinning systemet rengjøres, skjønt? Varme og ventilasjon entreprenører Association anbefaler følgende basert på timers bruk:


• 12-16 timer per dag - Rengjør hver 3 måneder
• 6-12 timer per dag - Rengjør hver 6 måneder
• 2-6 timer per dag - Rengjør årlig


Som en virksomhet du ikke råd til å risikere å ikke få kjøkken utvinning systemet ofte renset og inspisert. Du kan ikke gjøre det, setter hele virksomheten under trussel, men ved å gjøre den til en del av din normal månedlig eller årlig rutinemessig, vil du høste fordeler.

No comments:

Post a Comment