Sunday, September 2, 2012

Cooking Pan perfekt Paella hver gang

Paella er en tradisjonell spansk oppskrift som har sett mange ulike ulike utvikles, alle av dem like så deilig! Du kan gjøre paella med sjømat i den ekte og tradisjonelle forstand eller kylling, kanin eller en vegetarisk-versjon. En ingrediens som forblir den samme for alle typer paella parabolen er men ris.


Høyre Paella ris


En lang-matlaging kort stor ris er den rette typen ris for en paella oppskrift, uansett hvilke andre ingredienser er inkludert. Du kan bruke hele korn eller vill ris for en sunnere ulike over ren, hvit ris. Nøkkelen er at det ikke er øyeblikkelig, og at når mat det over tid det er i stand til å absorbere væsker som er brukt til å gjøre parabolen. Når du kommer nok lager å absorbere uten at ris få for halte eller tørr, så du har gjort det riktig.


Paella kan bli en imponerende måltid, selv om du er tatt av vakt med en plutselig huset innholdsrik gjester. Du kan bruke mange av ris for å gjøre parabolen spres videre og rasjon ut mer knappe ingrediensene.


Fleksibel og rikelig


Hva kan du plassere i paella? Omtrent alt du har på hånden. Når du har den riktige typen av rice neste må du har en god smakstilsatt aksjer. Aksjemarkedet er det som gir denne parabolen sin riktig smak og sine appetittvekkende fargestoffer. Safran, også kalt azafran, er det som gir maten sin lys gul nyanse. Dette er hva gjør det gjenkjennes som paella.


Prøve den perfekte sjømat Paella oppskriften


Ingrediensene du trenger for din paella inkluderer ca 4 kopper ris
8 kopper fisken lager
8 king-sized langoustines eller reker
8 mussles
½ pund reker
8 ounces friske eller frosne erter
2 tomater, først skinned og deretter hakkede. (Tips: hud tomatene av dipping dem i kokende vann i noen få sekunder kjører dem under kaldt vann. Huden vil peel rett utenfor.)
2 cloves av hvitløk svært tynt skiver
3 retninger av saffron crumbled for hånd.


Du må også god virgin olivenolje for smak sjømat.


Start ved sautéing hvitløk i en paella pan. Legge til tomater, erter, reker og Safran. La denne cook bare inntil hvitløk er anbudet, men ikke la det brenne. Det vil ødelegge hele parabolen. Legg til uncooked ris og lager. La denne småkoke i ca 20 minutter slik at ris kan absorbere aksjemarkedet og plump. Vil du dekke parabolen så væske ikke fordampe for raskt. Poach resten av sjømat i kokende vann i bare noen få minutter.


Det dreier seg om presentasjonen


Paella er enda mer deilig når det er presentert i den tradisjonelle måten. Et stort flat fat er perfekt parabolen oppsett ris-blanding deretter toppen med individuelle sjømat i en dekorativ måte. Du kan pynte din kreasjon med noen sitron wedges og tjene noen ekstra sitron i en annen parabolen å kompliment sjømat.


Du vil begynne på samme måte som i andre varianter av paella. I stedet for stirring i reker, men ville du sauté kylling eller annet kjøtt før det er om ¾ måten tilberedes. Du kan toppen med andre tilberedt meats samtidig presentasjon og garnere med sitron også.


Denne signaturen parabolen av Spania er stadig mer populært over hele verden. Spesielle paella pans kan kjøpes online og på detaljhandlere rundt i verden. Forteller-tale formen på en stor, flat pan, nesten som en stekepanne, men litt dypere er ofte utsmykket med gull eller rustfritt stål håndtak. Lokket er et must, siden en riktig passende lokket er nødvendig å regulere hvor fort væsken soaks.

No comments:

Post a Comment