Saturday, September 29, 2012

Rotisserie Cooking Tips

Rotisserie matlaging er både en morsom, og sunn måte å lage mat måltider for deg og for familiemedlemmer. Det er en type mat som kan gjøres på en grill utenfor samt innendørs modeller laget for samme formål. Uansett, det vil gi deg med deilig mat.


Grillen


En god måte å få stor-smake rotisserie matlaging er å bruke kull eller gass Grill med en spesiell kit. Disse enhetene kan han knyttet til grillen Grill og er enkle å bruke. Du trenger bare et par ting: kit (inkludert skewers og motor for å kjøre den), en pan å samle inn drippings, og en grad av tålmodighet.


En rekke ulike typer slike prosjektpakker kan kjøpes. Noen av dem har skewers og andre som har en slags holderen som vil holde kjøtt mens den roterer over brannen. Dette vil baste kjøtt i sin naturlige fruktjuicer. Panorere til å samle inn drippings er alltid en nødvendighet, fordi du vil unngå spruter brann fra drypp fettet som kunne forlate deg med brent kjøtt.


Drypp kokekaret har også en annen bruk i tillegg til bare å holde matlagingen konsekvent. Det er også nyttig for flavoring kjøtt. Du kan helle rundt en tomme av en væske du ønsker, matlaging vin, sitronsaft, etc., og dette vil friske opp smaken av kjøtt enda lenger. Husk også at i rotisserie matlaging, du bør faktor i alle forberedende arbeid som en del av den generelle matlaging tid. Du må plassere kjøtt på riktig måte, teste alt og deretter gi den nok til tid til å lage mat riktig.


Rotisserie komfyrer


For det meste, få regioner i USA sine været i fire årstider. Det er derfor mange selskaper har utviklet innendørs rotisserie komfyrer som en måte å høste fordelene av denne deilig mat uten å bekymre utendørs vilkårene. Det finnes et par forskjellige typer produkter som er utformet for dette, som Ronco Showtime rotisserie eller den store George Rotisserie (en av George Foreman familien). I noen av dem, må du ha den samme slags tilbehør som du ville brukt for en Utendørs grilling, som skewers og drypp kokekaret.


Bestemme hva du skal gjøre med grillen rotisserie. Hvis det er bare for bruk i familien, deretter vurdere en liten størrelse. Hvis du tenker på hosting parter og matlaging for gjestene, vil du sannsynligvis trenger en større en.


En deilig oppskrift


Uavhengig av hvilken type rotisserie komfyr eller tilleggsprogrammet enhet har du, en stor oppskrift er viktig før du begynner å gjøre noen matlaging. Være kreativ. Eksperimentere med både solid og flytende smaker, alt fra kapers, hvitløk og oliven sitronsaft og vin. Bruke hva du liker best, og nyte resultatene.

No comments:

Post a Comment