Friday, August 31, 2012

Kokekar: Topp 10 verste kokekar vaner av The 21st Century

Det er folk som har perfekt hygiene vaner. Hvis det var en belønning for å bli gitt, ville de bli en av løpere opp, hvis ikke vinneren. Parfyme lukter vakre på en person; Selv om klær lukter det hyggelig. Men mat som smaker og lukter mat er en komplett avkjøring. Ja, en person skal ta ekstra stolthet i deres matlaging ved å sørge for at de vasker hendene så ofte som mulig. Men bruke en alle naturlige lotion, foretrekke en un-scented lotion.


Det er folk som bruker for mye scented hånd lotion eller kropps lotion. Din prisen lasagna bør lukter som løk, peppers, hvitløk og oregano. Det bør ikke lukter Calvin Klein berømte parfyme, Escape. De som fortsetter å bruke dårlig matlaging vaner som slabbing på flere strøk av lotion vil finne deres spise gjestene som ønsker å unnslippe middag bordet.


Disse gode matlaging vaner kan brukes i et offentlig miljø. En person som arbeider i en fast food restaurant eller bakeri kreves å Bruk hansker. Bør en Bruk hansker når du håndterer store potter og andre typer kokekar? Den riktige tingen å gjøre er å fjerne hansker og deretter håndtere store potter og koke. POTS and pans kan enkelt slip ut av hendene på grunn av sklirisiko av hansker.


Etter rengjøring eller håndtere kokekar som Potter og koke, bruk ikke samme hansker. Det er mange mennesker som jobber i fast food-bransjen som hånd mat og penger med samme hansker. Mange forstår ikke at pengene har masse bakteriene kan forårsake sykdom. Når håndtere penger, kan du fjerne din hansker.


Spare tid mens matlaging


Det verste tingen for en kokk er rotete kjøkken, spesielt når du er mat for en gruppe av sultne mennesker. Klok kokker rengjøre og oppbevare sine kokekar så snart de er ferdig med å bruke den. Når middagsselskap er over, har de bare et par ting å rengjøre og oppbevare unna. Disse kokker som ikke passer inn i den kategorien bli motet og de la deres Potter og koke å haug opp. Når de endelig bestemmer seg å rense deres kokekar, er de venstre med kake matvarer og oljer. Hvis de renset som de er ferdig med matlaging, ville de ikke å bruke sine fine spise kasseroller for å skrape av deres prisen bakt Makaroni og OST. Så, den beste tingen å gjøre er å raskt ren kokekar, tillater ikke din kokekar å haug opp med "gunk og sot".

No comments:

Post a Comment