Sunday, August 26, 2012

Hvordan å lage mat tidlig nok

Litt oppfinnsomhet og fantasi, kan gå en lang vei i å gjøre dullest måltidet spennende. Matlaging er en prosess som mat er forberedt gjennom varme. Finnes det noen retningslinjer som trenger å bli mestret for å ha matlaging gjort forhånd. Den viktigste kilden til bevare maten er fryseren. Palatability varierer med ulike typer mat elementer. Noen matvarer mister fargen, smaken og kvalitet når holdt under lav temperatur å opprettholde sikkerheten til maten.


Det er bedre å unngå følgende matvarer fra frysepunktet siden de har sine negative aspekter ved en større endring i tekstur, smaken og farge. Tomater når Tint pleier å bryte ned eller sprekker på grunn av deres høy vann-innhold. Men slike tomater kan brukes når du trenger dem i en klar gjort tilberedt skjemaet for eksempel i Pastasaus. Her kan frysepunktet være obligatorisk.


Custards har en tendens til å få klumpet og endre i kvalitet og tekstur når fryst. Steking av visse matvarer annet enn pleier løk og pommes frites å stille ut en sur smak siden fett innhold i olje slår smaken av mat elementet harsk.


Hvite av et kokt egg kan få vassen og melk har en tendens til å curdle når fryst. Når du fryser kokte poteter kan du legge merke til at de har en tendens til å skjule og mister kvalitet og tekstur.


Frysing av krydret mat elementer har en tendens til å forlate smaken av cloves og hvitløk mer enn løk, salt og urter. Pepper har en tendens til å smake bitter og curry bladene få muggen smaken.


Derav hvis i det hele tatt du har et definitivt behov for bevarer mat elementene for par dager, sikre at de er pakket i en lufttette beholdere eller poser å unngå å miste smaken, farge og kvaliteten på element bevart. Behovet for en luft tett container er obligatorisk å unngå å miste palatability og den ernæringsmessige verdien.


Det er et kjent faktum at matlaging tid kan bli brakt ned av planlegging på menyen å være forberedt på forhånd. Det er viktig at din fryser kald nok å få bevarte elementene trygge nok for ressurskrevende. Hvis du føler at din melk blir syrlige eller din iskrem er myk, kan du endre innstillingen kontroll i henhold til varene kjøling. Når du fryser en kylling Kontroller at polyeten posen med kyllingen er mangelfull av luftbobler. Vri slutten av posen å presse de gjenværende luftboblene og knytte det med en tråd å sikre fasthet.


I tilfelle rask middager, bare forberede varene som kreves før middag og plassere dem på plast skuffer og dekk dem med en folie og fryse. Senere på middagstid bare slipp folien og punktering skuffen for å gi en lufthull for damp og varme dem i en mikrobølgeovn.


Det er kassetter tilgjengelig for frysepunktet slik at du ikke mister tekstur, farge og smaken av varer som er pakket med dette båndet siden den fungerer som en Selvklebende og gjøre dem luft stramt.

No comments:

Post a Comment