Thursday, August 23, 2012

Cream Pie matoppskrifter

Høytiden er rett rundt hjørnet, og du planlegger trolig hva slags pies å gjøre dette året. Hvis din familie er lei av frukt pies, eller hvis du bare ønsker å prøve noe nytt, kan du prøve å lage en bløtkake! Disse Kakediagram oppskrifter er veldig enkelt å forberede og er sikker på å være familiens Favoritter under helligdager eller uansett når i året.


Fløyel glatt sjokolade bløtkake


3/4 c. granulert sukker
1/2 c. all-purpose mel
1/4 tsp. salt
2 egg
2 c. melk
1 tbsp. smør
1 tsp. vanilje
1/2 c. semi-søt sjokolade stykker
1 bakt og avkjølt 9 tomme Kakediagram shell


Matlaging instruksjoner:


I en stor kasserolle, bland sukker, mel og salt. Legge egg og melk. Slå med whisk til glatt. Bring til en byll over middels varme, stirring til glatt og tykkere. Fjern fra varmen; rør i smør og vanilje. Legg sjokolade biter, og røre til helt smeltet. Hell i bakt skall. Chill. Spre med pisket krem; garnere med barbert sjokolade. Holde nedkjølt.


Banan bløtkake


3 bananer
2 c. melk
2 (3 1/2 oz hver) pkg. øyeblikkelig vanilje pudding
1 (16 Oz) kartong rømme
1 bakt og avkjølt 9 tomme Kakediagram shell


Matlaging instruksjoner:


Linjen nederst bakt Kakediagram skallet med 3 skiver bananer. Slå sammen i en stor bolle melk, pudding og rømme. Hell pudding blanding over bananer og kjøle 2 timer før servering. Kakediagram settes raskt. Topp med pisket krem. Holde nedkjølt.


Syrlige sitron-bløtkake


1 c. sukker
3 1/2 tbsp. ømfintlig
1 tbsp. sitron svor, revet
1/2 c. frisk sitron juice (3 sitroner)
3 eggeplommer, litt slått
1 c. melk
1/4 c. smør
1 c. rømme
1 c. tunge whipping krem, pisket
1 bakt og avkjølt 9 tomme kringle shell


Matlaging instruksjoner:


Kombinere sukker, ømfintlig, sitron svor, sitronsaft, eggeplommer og melk i tunge kjele. Cook over middels varme til blanding thickens. Rør i smør og kul til romtemperatur. Røres i rømme og hell i bakt Kakediagram skall. Topp med pisket krem. Holde nedkjølt.


Kokos bløtkake


2/3 c. sukker
3 tbsp. ømfintlig
1/2 tsp. salt
3 c. melk
3 banket eggeplommer
1 tbsp. smør
1 1/2 tsp. vanilje ekstrakt
2 c. shredded kokos
Pisket krem for (pålegg)
1 bakt og avkjølt 9 tomme kringle shell


Matlaging instruksjoner:


I en stor kasserolle kombinere sukker, ømfintlig og salt. Gradvis rør i melk. Cook sakte, stirring konstant, inntil blanding thickens og koker. Koke 1 minutt. Fjern fra varmen. Sted dynket i en bolle. Rør i 1/2 sukker blanding. Rør egg blanding i kjele. Koke, stirring konstant, i 1 minutt lengre. Fjern fra varmen. Rør i vanilje og smør. Legge til 3/4 kopp kokos. Pour umiddelbart i Kakediagram skall. Chill grundig. Topp med pisket krem. Stenke gjenværende kokos på toppen. Holde nedkjølt.

No comments:

Post a Comment