Friday, August 24, 2012

Tips For å velge den høyre biff kutt For måltid og budsjett

Når vi står på telleren slaktere, kan de fleste av oss lurer på hva er forskjellen mellom en toppen mørbrad og en porterhouse. Hvis du noensinne kommer over en god biff cookbook, vil du kunne sette pris på et godt diagram over biff kutt.


Oksekjøtt er det mye brukte animalsk proteinet gjennom ut i verden i forhold til andre kjøtt. Derfor er det viktig for en god forvalter å velge et godt stykke biff for hans fantastiske oppskrift.


Gradering av biff kutt


The beef bedømmes vanligvis inn i tre kategorier basert på kvaliteten av United States Department of Agriculture (USDA). Karakterer er angitt etter å ha tatt i betraktning fargen, utseendet, kjøtts konsistens og sist men ikke minst mengden marbling i the beef. Graded-biff er klassifisert som følger:


Førsteklasses kjøtt
Choice kjøtt
Velg kjøtt


Førsteklasses kjøtt


Kjøtt, som har mer marbling, er betegnet som Prime kjøtt. Dette er vanligvis funnet i fine restauranter.


Velg kjøtt


Velg kjøtt består av mindre marbling, noe som betyr at lav fett og mindre calories. Men det vil ikke være så anbudet som for prime og inneholder også mindre juice og smaken.


Choice kjøtt


Choice kjøtt består av flere marbling enn Select kjøtt men mindre marbling enn Prime kjøtt. Men det er noe anbudet enn Select og også saftig og smaken enn select.


Biff kutt


Navnene på biff kutt varierer mellom landene. Noen ganger varierer det i regioner i landet også. Den bakre delen av carcass er betegnet som runder i USA, men det er kalt hip i Canada. Her er en pause ned av noen vanlige kutt av okse:


Rib øyet


Dette er topp kuttet foretrukket av de fleste av biff-connisieurs. Dette er betegnet av rikelig marbling. Når du koker denne biff kutt, rib øyet får smeltet inn i kjøtt og produserer en saftig smaker oppskrift. Biffen i Rib øyet kalles en Entrecote på fransk.


Toppen mørbrad


Mindre klasse kuttet, men dette er den største biff kutt i forhold til andre biff kutt. I lekmann vilkår, kan en familie på fire fullføre sine middag med én toppen mørbrad. Alltid Foretrekk å kjøpe førsteklasses klasse i stedet for valg og velg karakterer.


Porterhouse


Som navnet antyder, er det ikke opptatt med noe slag av huset. Denne biff kutt har rikelig marbling. Det er en øverste Kam med gode smaken. Det har den største øye og av svin. Dette er vanligvis brukes i restauranter med utfordring for sine kunder. De vil gi hele måltidet gratis for de som tok alle deres 26-unse biff.


Chateaubriand


Dette har blitt kuttet fra baken slutten men bør veie rundt 24 gram. En seks tommer lang chateaubriand vil veie rundt 24 oz. En chateaubriand med bearnés servert i et bord er en flott delikatesse.


Filet Mignon


En vel verdt kostbare valg biff kutt, hvis du koker det med pot-roasting. Dette er mest myk med mindre vann biff kutt. Dette har ikke intens smaken som i rib øyet og porterhouse.


New York stripen


Dette er en kostnadseffektiv biff kutt deler. Denne Billige cut er en t-bein med Indrefilet og også en god kvalitet klipp ut.


T-bein


Dette er også en av de billigste biff kuttene. Denne består av en full loin øyet og middels størrelse av svin. Et par for par delikat biter foretrekker alltid dette. Denne mindre av svin er ikke alltid egnet for tunge måltider. For tunge middag foretrekker kunder vanligvis New York Strip.


Bakken biff


Bakken biff bør ikke være mindre enn 70% lean. Pakken vil vanligvis angir om det er fra bakken mørbrad eller bakken runde.


Egnet matlaging metoder


Lender og ribbeina er de mest anbudet kuttene av okse. Lender og ribbeina bør være tilberedt med høy oppvarming metoder for å forbedre sin smak og ømhet. Broiling, grilling, roasting, er sautéing og ta knekken de vanlige metodene som er ansatt for matlaging lender og ribber.


Pot-roasting, stewing og dampende er de mest foretrukne metodene for matlaging kutt fra runde, plate, Blueberry Pie og flanke.


Hvis du velger biff kutt basert på matlaging metoder


Bortsett fra å velge en god biff kutt fra slakter butikk eller matbutikk, kan biff kutt også velges basert på metoden for å tilberede du foretrakk å utføre.


Hvis du vil lage mat beef på en grill, er det alltid rådet til å gå for tenderized kjøtt i stedet for tøffere kutt fra runder. En biff med et minimum av 2 inches tykke kan kreve ovn roasts. En svært anbudet kuttet for eksempel kam og vrbord primal kutt kan være ovn stekt for bedre resultater.


Hvis du vil gjøre potten stek, er det alltid å velge biff kutt fra runde og chuck. Potten steke er metoden med kokende biff i en pott som inneholder væske i komfyren. Stående rumpe, øye stek er den beste pott steke-produkter.


Tips for å velge bedre biff kutt


Før shopping for en god biff kutte for en bestemt oppskrift, bør du lære om ulike kutt som er tilgjengelig i markedet. Følgende tips kan hjelpe deg å velge god biff kutt:


1. Prøv å finne opprinnelsen til kutt fra brødteksten i carcass.


2. Dette vil hjelpe deg å identifisere navnene på kuttene.


3. Se etter ømhet og leanness av biff kutt før anskaffelse av den.


4. Kontroller "Salg etter"-datoen i den pakkede biff. Du burde kjøpe din oksekjøtt kutte enten før eller etter "salg av"-datoen.


5. Når å velge biff kutt fra kald oppbevaring tilfeller av dagligvare-butikker, bør pakker som er valgt for bruk ha ingen overskudd av væske i det hele tatt. Hvis det ikke er for kaldt, så det har vært lagret over 40 grader og smak kan være tvilsom.


Kontroller grundig kjøligheten av pack og sikre at det ikke er skadet.


6. Bestemthet av roasts og steker skal kontrolleres. Unngå innkjøp av myk roasts og squishy steker.


7. Alltid velge biff kutt som er rød i fargen med tynne kremaktig hvit fat jevnt fordelt over hele overflaten. Men hvis du skal velge kalvekjøtt, fargen skal være hvite eller lys rosa.


8. Beef injisert med flavorings bør unngås fordi flavoring gjør din oksekjøtt bryte ned og kan lett oerfect for our needs.


9. Prøv alltid å unngå kjøpe tenderized biff fordi under prosedyren, slakter pierces biff å skyve juice og smaken ut av det, og produserer tøff og dårlige flavored biff.


10. Være vennlig med slakter å få ideer om perfekt biff kutt og noen ganger han vil tilby deg fantastisk oppskrifter også!

No comments:

Post a Comment