Monday, August 27, 2012

Lære å lage mat et vegetarisk måltid med en Meaty smak

Det er mange grunner som folk har tendens til være eller endre seg til vegans. Noen kan være for religion, fattigdom, helse eller politikk. Men en felles trodde rådende i alle sinn er finfølelse og godt balansert ernæring. Det er folk som er ren vegans og noen er sporadisk kjøtt eaters. Her er noen tips for å gjøre din vegetarisk mat oppfyller kravet om god og ernæringsmessige aspekter. Ikke erstatte soya med en kjøtt basert oppskrift uendret. Soya er i utgangspunktet en primære kilde for teksturerte vegetabilske protein som er svært kostbart, rik i fett og også høy i behandling.


For å kunne lage mat deilig vegetarianer suppe legge litt olje til det. Om olje har fett innhold er det bra for stoffskiftet kroppen. Så i tilfelle du bruker grønnsaker spesielt sautéed løk, er smaken forbedret. Bruk av oljer som er flytende ved romtemperatur som drue frø, vegetabilsk olje eller olivenolje er sunnere og hindrer mange plager.


Den viktigste ingrediensen for en fabelaktig smak av en vegetarisk mat er bruken av sjøsalt. Den har en mineral innhold i sin naturlige form i motsetning til kjemikalier som finnes i behandlet tabell salter. Det store punktet skal anføres er at salt skal legges til parabolen mens det er tilberedt i stedet for bruker den mens siden varmen bringer inn en masse forskjellen i smaken og kvaliteten på parabolen tilberedes. Det er obligatorisk å bruke mye av grønnsaker i ditt kosthold for å ha en sunn kropp. Jo større utvalg av farger i grønnsaker jo mer de er rike i ernæring.


Leafy grønnsaker som spinat, salat og chard vise seg for å være fibrøst som hjelper i å rydde opp dine tarmer. Grønnsaker i form av røtter (gulrøtter, reddik beetroot, yam osv), blader (kål, spinat osv), flower (blomkål) og stammer (selleri, pepper, eggplant etc) er veldig bra for helsen og også rik på smak og ernæring. Ikke over koker dem og aldri dypt yngel dem siden de har en tendens til å miste deres ernæringsmessig verdi.


Forskere har funnet at grønn leafy grønnsaker er den mest effektive grønnsaken i bremse denne kognitive nedgang. Konsumere frukt ikke endre kognitive frekvensen, og dette var på grunn av tilstedeværelsen av høye nivåer av vitamin e i grønn leafy grønnsaker som bidro til å redusere ned risikoen for kognitiv nedgang.

No comments:

Post a Comment