Sunday, March 4, 2012

Vinaigrette Dressing, en enkel Balsamic oppskrift vil gjøre

En balsamic vinaigrette dressing er ikke noen nøye bevoktet hemmelighet laget mystisk av en kjendis eller gourmet kokk. En god smaker vinaigrette er enkle å lage, og sunn for deg. Olje- og eddik salad dressings eller vinaigrette oppskrifter kan gjøres av de av oss som ikke har deltatt på det kulinariske instituttet.


Ganger har sikkert endret siden syv hav er italiensk Dressing og Wishbone's Green Gudinne satt på hver lager hylle som salat dressing stifter. Husker da vi trodde "Opprinnelige Ranch" var en enorm forbedring for våre salat dressing repertoar, og lagrer kjøpte bacon biter ble en hit? Deretter pakkede våren blandet greener ble tilgjengelig, og Pinjenøtter ble vurdert og sunn... bare et øyeblikk; Du kan fortsatt kjøpe flaske salad dressings?


Vår søken etter "lysere fare" og "sunn greener" i vårt kosthold, har ført oss ned en skremmende bane, søker etter at unnvikende 'frisk salat dressing.' Lav carbs, lav Kolesterol og "sunn for alle som ails du," har blitt et must. Så hva er det, som vi bør (eller bedre ennå) 'skal kunne' satt på toppen av vår salat som er bra for deg?


I dag kan vi gå ned midtgangen salat dressing i en butikk for gourmet-mat og se gourmet-krydder fra gulvet til øyenivå. Organisk oppslag, sauser og accoutrements. Vin vinegars, infundert oljer og urt flavored vinaigrettes. Noen godkjent av kjendiser. Noen sett på TV. Noen gjort av kjendiser, (Ja, Jøss). Noen gjort på et fjernt island, i noen merkelige lød sted. (Vi flytte på et skritt videre.) Vi riste hodet på Modena consortium, importerte spansk og California Napa Balsamic vinegars. Et stort spørsmålstegn vises over hodene våre når vi se på Aceto, Traditionale, alderen, og spesielle harmoni. Vi mumle, "Hva har Gud gjort?" Oppfinner Alexander Graham Bell, kunne ikke ha verbalized våre vantro tanker mer nøyaktig.


En enkel olje og eddik salat dressing, hvorfor er graden av problemer med eksponentiell? Det trenger ikke være. En enkel vinaigrette dressing oppskrift kan gjøres enkelt, fra enkle ingredienser, være sunn for deg, og smake faktisk stor.


De viktigste ingrediensene i en vinaigrette dressing, er en traditionale i alderen balsamic eddik, og en utmerket oliven olje. Du trenger ikke å bruke en formue for den balsamic enten. Det er to svært god balsamic vinegars som er veldig rimelig, Caroliva Reserve balsamic og Masserie di Sant'Eramo balsamic. (De andre vinegars som er under $8, …don't bry).


Balsamic vinaigrette-dressing vil gå bra med andre retter i tillegg til en salat, også. En balsamic vinaigrette er utestående med fersk hummer og kamskjell, artisjokker og asparges. En balsamic dressing også går bra med fersk skiver tomater eller steames grønnsaker og greener.


En balsamic dressing oppskrift kan bli endret til din personlige smak. Normal proporsjonene for en balsamic vinaigrette dressing er én del balsamic eddik til tre deler olivenolje, med krydder av salt, pepper og Dijon sennep. En tommelfingerregel er en teaspoonful av sennep for hver halve kopp salat dressing. Smaken av balsamic eddik er rik og intens, og med en delikat olivenolje kan du bruke proporsjonene for én del eddik til fire eller fem av olivenolje. Andre urter og krydder vil forbedre en balsamic vinaigrette, for eksempel gressløk og sage. Enda en bit av fint revet frisk ingefær rot legger til glede din dressing. Det er alt et spørsmål om hvordan du vil at din ferdig dressing smak.


Enkel Balsamic Vinaigrette Dressing oppskrift (som du kan gjøre deg)


INGREDIENSER


3 spiseskjeer alderen balsamic eddik
1 ts Dijon sennep
1 hvitløk fedd, skrelles og knust gjennom en hvitløk trykk
3/4 kopp extra-virgin olivenolje
Salt og fersk bakken pepper, til smak


Bruke en blender for å mikse ingrediensene. Det vil produsere en tykkere vinaigrette dressing. En servering vil være lik 2 til 3 spiseskjeer av dressing. En kopp bør enkelt nok for 6-8 servings av blandet grønn salat. Kjøle- og lagre i en dekket beholder. Visp godt før servering.

No comments:

Post a Comment