Wednesday, March 7, 2012

Ekstraordinære Tailgating oppskrifter, å legge til Spice til spillet

En av de store fritidsaktiviteter er en spennende og morsomt fylt tailgating partiet. Det er mer enn bare drinker på baksiden av en SUV eller en lastebil; Tailgating parter er en stor hit på en hvilken som helst idrett begivenhet. Dette er hvor alle kommer sammen å feire spillet, eller kanskje bare for et få sammen der alle du kan ha det gøy, dele historier og latter.


Men bortsett fra det, ingen partiet er komplett uten mat og drikke. Maten er en svært viktig del av tailgating. Kontroller at maten er i trygge sonen. Hvis du ikke gjør det, vil det bety slutten Kjør noe helt annet!


Det viktigste å understreke om tailgating er å holde maten på trygge temperaturer. Som er under 40 grader eller over 140 grader. Dette betyr at is og et termometer mat er to av de viktigste aspektene ved tailgating utstyr.


Visste du at mellom temperaturene 40 grader og 140 grader, bakterier vokse på raskeste hastighet? Derfor, den store tingen å gjøre er å være sikker på at du beholder tilberedt kjøtt til deres riktig temperatur og du har holdt kald mat under 40 grader.


Høy protein matvarer, for eksempel kjøtt, egg og melkeprodukter må være lagret på mindre enn 40 grader. Meloner bør bli vasket på utsiden, kuttet opp hjemme og deretter lagret under 40 grader til servering. Og maten aldri bør sitte ut mer enn to timer Hvis du tar "takeaway" eller fullt tilberedes mat til en utendørs begivenhet. I tillegg, sørg for å holde insekter spesielt flyr til å holde seg borte fra din mat.


Prøv å anslå hvor mye mat du vil spise på hendelsen. Å ta hjem leftovers er ikke oppmuntret av erfarne tailgaters. Til slutt må du være forberedt og har tenkt.


Du kanskje vil vurdere noen av disse foreslåtte oppskrifter. De er bare ganske enkelt stor og deilig, en staude favoritt av mange erfarne tailgaters.


For din main parabolen er grillet reke lett å forberede seg.


Peel reker røres halen delen. Pour en liten flaske italienske dressing i en 8 1/2 x 11-tommers pan. Sett reker i pan. Stenke en sprut av teriyaki-saus på hver reker. Lett stenke salt hvitløk over hele pan. For ekstra glede, splash sitron på reker.


Slappe av i kjøleskap to-tre timer å marinade, deretter grill i 10 minutter. Slå av og til for browning effekten. Ikke overcook, som reker vil bli tøff.


Du drikker, kan du klargjøre sommertid slag.


Mix, 2 kopper vann, ¼ kopp pulverisert avkjølt te blanding, 3 kopper oransje juice, 1 cup unsweetened ananas juice, ¼ kopp grenadine, 1 ginger ale og den bringebær Bread sherbet og legge til en champagne eller hvit vin for ekstra smak. Dette vil være stor drikke for partiet.


Til slutt, for ørkenen, kan du prøve eplepai fersken. Dette er bare enkelt: kombinere en kopp sukker, ¼ TS av salt og 2 tbsp av mel. Deretter legge til 1 ts av sitron juice, 1 tsp. kanel og skiver epler. Legge til toppen crust legge til segl rundt kantene. Klipp ut åpninger i toppen. Bake den 425 grader i 40 minutter, og la den avkjøles i 15 minutter.


Før tiden er inne for partiet å starte og vennene dine å ankomme, du er allerede ferdig forberede mat og drikke. Alt du trenger å gjøre er å sitte tilbake å slappe av og nyte.

No comments:

Post a Comment