Friday, March 16, 2012

Matlaging med kraften i solen

Mange folk forstå begrepet passiv solenergi for oppvarming av et hjem. Færre innse at den kan brukes i å lage mat mat og sterilitet vann.


Matlaging med kraften i solen


En solar oven er ganske mye det den høres ut. Det brukes til å lage mat mat og sterilitet vann. De fleste folk vet ikke selv de finnes, men de er en effektiv måte å lage mat fra begge en økonomisk og effektivitet synspunkt.


Den grunnleggende ideen med en solenergi matlaging er å opprette en boks som struktur som solen varmer opp dramatisk. Hvis du har satt i en bil i rushtid om sommeren, vet du at solen kan generere mye varme. I stedet for matlagingen du i en bil, fokuserer en solar oven på mat.


Så, hvordan vi koker med det? Boks strukturen er opprettet med mørke paneling og deretter dekket med et klart glass eller plast toppen når Potter og mat eller vann har blitt satt inn. Strukturen er forseglet. Akkurat som en bil, sollys slår gjennom klart toppen og varmer indre av boksen. Som varmen stiger, kokker det elementene i. Ja, det gir mer enn nok varme å gjøre jobben. Det virkelig er så enkelt som.


Det er tre generelle typer solenergi ovner. En solenergi boks fungerer som beskrevet i forrige avsnitt. En ovn panelet bruker reflekterende overflater for å fokusere på en pott til å lage varme og lage mat materialet i solen. En bargain versjon er utformet for å fokusere sollys inn i bunnen av en konkav området som sitter potter. Det finnes variasjoner av disse tre former, men alle solenergi cooking design er avledet fra disse grunnleggende former.


Mens matlaging med solen er en morsom og effektiv, folk flest vil aldri bruke det i deres hjem grunn av opplagt design problemer. På en hytte eller når camping, men er det en perfekt løsning.

No comments:

Post a Comment