Monday, March 5, 2012

Grunnleggende kokekar forklart

Med alle de mange typene kokekar tilgjengelig, All-Clad, Calphalon, nonstick, rustfritt stål, ubestrøket eller bestrøket, støpejern, celebrity kokekar og mer, hvordan kan du velge den riktige for dine behov? Ved å undersøke den positive og negative i hver type kokekar vil din avgjørelse bli mye lettere å gjøre.


Hva er All-Clad rustfritt stål Kjøkkenartikler og hvorfor er det beste top-of-the-line bake ware du kan kjøpe? All-Clad Kjøkkenartikler er laget med en tung aluminium inne som utvider opp sidene av pan. Det er belagt med en rustfritt stål cooking overflaten, og har et ytre lag med magnetiske rustfritt stål. Denne typen bake ware er ideell for matlaging på gass kokeapparat der flammene kan brenne opp sidene av Potter og koke. Disse typene Potter og koke er tyngre enn rimeligere hvilke som du finner i Billige rabatt-butikker. Denne Kjøkkenartikler er svært populære blant ekspert kokker, holder seg godt i høy varme opp til 500 grader Fahrenheit, og det kommer i en nonstick versjon også.


Kanskje liker du å gjøre masse browning. Så kan du bruke ubestrøket eller ikke bestrøket kokekar for favorittoppskriftene dine. En topp merkevare av ubestrøket Potter og koke er laget av Wolfgang Puck. Sjansene er du aldri vil se en vurdering som ikke vil gi Wolfgang Puck gode karakterer for sin bakervarer ytelse og pris-verdien. Ubestrøket bakeware har en aluminium plate som foundation eller base. Det ikke kjører opp på side som gjør All-Clad typen som er en stor grunn hvorfor ubestrøket er mindre kostbar.


Calphalon nonstick bakeware er en vanskelig anodisert aluminium bake ware med en nonstick belegg. Hvis du er ute etter kan et billigere merke som skal utføre nesten som de dyrere som dette være hva du søker etter. Pluss det er en likeledes sigarettenner i vekt enn mest All-Clad varianter eller merkevarer. Det kan kreve litt mer energi fra din side under opprydding, men siden de fleste Calphalon nonstick Potter og koke er ikke oppvaskmaskin. Et annet positivt aspekt til denne typen Kjøkkenartikler er at det kan bli brukt i din ovnen i temperaturer opp til omtrent 400 grader Fahrenheit.


Ligner på Calphalon Emeril (Emerilware) er en høy kvalitet kokekar som sammenligner gunstig til andre top-of-the-line Potter og koke, og er en veldig god valuta for pengene. Din favoritt oppskrift fortsatt smak deilig. Berømte TV chef Emeril Lagasse har gjort av All-Clad denne linjen som ligner på deres hardt anodisert kokekar. Hovedforskjellen er design som er lagt til bitene. Denne Kjøkkenartikler er laget av hard anodisert aluminium med nonstick matlaging overflater. Det anbefales ikke for oppvaskmaskin, men kommer med en levetid garanti. Det er noe du ikke ser hver dag.


Debatten om nonstick eller Ubestrøket har endured i mange år, men som er faktisk bedre? Eksperter har alltid sagt at ubestrøket kokekar gir bedre resultater, men nonstick har sine fordeler også. Stekt egg og pannekaker er et par åpenbare eksempler av matvarer som er mer moro å lage mat eller bake på en nonstick overflate. Ingen flere stikker til pan under matlaging eller opprydding. Skraping kokte egg av pan er ikke en av de mest morsomme aktivitetene for matlaging. Høykvalitets nonstick skillets vil inneholde en fullstendig bestrøket aluminium plate bånd med rustfritt stål gir jevn. Du kan også finne beste merkene som er oppvaskmaskin, selv om de fleste produsenter vil anbefale håndvask.


Fra og med høy kvalitet Kjøkkenartikler er et must Hvis du leter etter den mest underholdende matlaging erfaring. Og før du kan kjøpe den mest ideelle bakeware for dine behov, må du stille deg selv noen spørsmål. Hvor mye kan jeg råd? Vil det bry meg hvis de ikke oppvaskmaskin? Vil jeg nonstick eller Ubestrøket? Ville jeg foretrekker bedre kokekar eller enklere cleanup? Etter å besvare disse spørsmålene vil du ha en mye bedre idé som til type kokekar som er best egnet for din personlighet.

No comments:

Post a Comment