Saturday, March 10, 2012

Hvit grilling saus � Gourmet Bbq-saus på It�s beste

Barbecuing er ikke hva det pleide å være. Når vokste opp var den eneste gangen min familie ville starte opp på grillen eller røyker i sommer og i helgene. I dag, barbacoa folk hver kveld, og alle året rundt. Barbacoa sauser har kommet måte siden har også. Det pleide å være bare et par valg på ditt lokale marked. Men nå med oppfinnelsen av "super" markeder beløpet barbacoa sauser du kan kjøpe lokalt har vokst betydelig. For disse gourmet Grill sauser nettet er sannsynligvis det eneste stedet du vil finne disse unike sauser. Hvis du ikke bor i Alabama området det eneste stedet du finner tradisjonelle White BBQ-saus liker store Bob Gibsons er på weben eller selvfølgelig kan du prøve å gjøre det selv.


I Alabama barbacoa bruker tradisjonelle saus majones som sin base i stedet tomatsaus, eddik eller noen av de andre mer typiske grilling saus basene. Det er helt klart en region som favoritt. Bob Gibson for Decatur, Alabama er kreditert med oppfinnelsen hvit saus tilbake i 1925. Venner og familie ble først behandlet på denne hemmelig oppskrift-saus på kylling og svinekjøtt på helgen grilling der styrene var nailed til trær for tabeller. I dag, er denne berømte majones-baserte condiment tradisjonelt ansatt til baste kylling, sjømat og svinekjøtt.


White BBQ-saus er så synonymt med staten med Alabama som den legendariske "BAMA" fotball-programmet. White BBQ-saus intrigering smaken utfyller salater og er en flott baste for kylling, svinekjøtt og Tyrkia. Du kan også bruke hvit saus som en ingrediens for å legge til en ekstra kick i din favoritt slaw eller potetsalat. Men fordi rackene av din lokale kjøpmann er dominert av mange inkarnasjoner av tomat-baserte sauser og hvite bbq-saus er slik en regionale uregelmessighet, har fleste utenfor Alabama ikke testet denne concoction av smaken.


Som mange barbacoa sauser vil du bruke dette bare på slutten av grilling eller røykfrie. Det vil sammenbrudd og skille hvis det er oppvarmet for lenge. Bruk denne saus på kylling og kalkun. Det er også godt på svinekjøtt. Alabama White Barbecue-saus har en tangy smaken som er et flott tillegg til grillet mat.


White BBQ-saus gjør en unik opplevelse. Bruke denne oppskriften for grilling kylling; pensel lett over kyllingen under sist minuttene av grilling. Denne saus er også stor for dipping; holde noen saus til side for passerer det ved bordet.


Hvit BBQ-saus oppskrift


Ingredienser:
1 kvart majones
3/4 kvart apple cider eddik
1/2 kopp korn sirup
1/4 spiseskje Cayennepepper
Forberedt pepperrot
Sitronsaft
Salt og fersk bakken svart pepper


Veibeskrivelse:
Plasser alle ingredienser i en svært stor blender eller food prosessor. Blanding i 1 minutt, eller til grundig blandet og saus er glatt. Hell saus i en stor container eller bolle.

No comments:

Post a Comment