Tuesday, March 6, 2012

Hvordan fungerer en sjokolade fontenen?

En sjokolade fontenen er egentlig et apparat som er laget av rustfritt stål som serverer smeltet sjokolade fondue. En motor på undersiden av fontenen går til oppvarming forberedt sjokolade morsels som er plassert i en oppvarming skuff. En sentral corkscrew skyver smeltet sjokolade gjennom en kolonne. Ved å nå toppen av fontenen, som kan være 2-4 meter i høyde, og har flere klasser, sjokolade renner ned. Sjokolade munner ut i en skuff og søl på til neste till den når den laveste skalaenhet. Etter at sjokolade gjennomgripende når bunnen av fontenen, gjentas hele prosessen på nytt. Den første smelting av sjokolade kan også utføres i en mikrobølgeovn eller en dobbel kjele. Fontenen er plassert på en base som er solid nok til å holde rundt 40 kilo vekt og er nær to stikkontakter.


Høy i kakao smør, for eksempel couverture sjokolade, sjokolade er ideell til bruk i fontener. Sjokolade kan være enten melk eller mørk. Sjokolade lav i kakao smør må suppleres med vegetabilsk olje; men hemmer dette glatthet og smak av sjokolade.


Sjokolade fontenen er tilgjengelige som hjem og kommersielle versjoner som kan brukes for en rekke anledninger som fester, film-premierer, bar mitzva og produktlanseringer. En Hjem fontenen er ideell for en samling av rundt 25 personer.


Sjokolade fontenen er tilgjengelig for leie fra catering selskaper og partiet hobbyforretninger. Disse gir også en attendent som sikrer at fontenen fungerer riktig, sjokolade cascades jevnt, og det er ingen misbruk av fontenen på ivrig etter barn. Ting som frukt stykker, cheesecakes, marshmallows, osv er holdt i nærheten fontenen. Disse kan bli skewered på å toothpicks og dyppet i fontenen. Generelt, noe som ikke er ansvarlig overfor crumbling vil være greit for dipping i en sjokolade fontenen.


Sjokolade fontener kan leies på timebasis hastighet som inkluderer kostnader for at Arondele tjenester og kostnaden av sjokolade som brukes. Vanligvis, drives sjokolade fontener i mer enn to timer en fest; de fungerer vanligvis når serveres forretter og desserter. De kan også være et ekstra element i en buffet. Installere en sjokolade fontenen i utendørs anbefales ikke fordi insekter få tegnet av duften av sjokolade og bris kan forstyrre flyten.

No comments:

Post a Comment