Monday, March 12, 2012

Tips For gode lager

Det er noen grunnleggende regler å huske når du foretar lager. Først, alle ingrediensene bør være veldig frisk og av god kvalitet. Aksjemarkedet bør være simmered i flere timer, for å gi en well-flavored, fyldig konsistens.


For det andre, aldri tillate en aksje å koke raskt som dette vil ødelegge klarheten i den. En lang, langsom småkoke gir en mye bedre resultat. Jo lengre er aksjen tilberedt, jo bedre smaken, som væsken reduserer under matlaging som konsentrerer seg smaken og gjør det mer sannsynlig at aksjen vil gelé.


Aldri legge til salt før du faktisk bruker aksjen, som matlaging og å redusere aksjemarkedet vil konsentrere seg smaken og du kan ende opp med svært salte lager.


Alltid bruke en pan med et tettsittende lokk for å sikre at væsken ikke fordampe for mye, men tillate aksjer å avkjøle med lokket halvparten på.


Det er viktig å fjerne eventuelle overflødig fett kjøtt og bein før matlaging å hindre aksjen å bli fettete. Når aksjemarkedet er tilberedt, la det å avkjøle, deretter kjøle for et par timer, når noen fett vil bosette på overflaten. Det kan deretter bli fjernet ved å bevege musen den med en flat skje. Eventuelt kan du bruke absorberende kjøkken papir til å suge opp fett fra overflaten av aksjen.


Ferdig aksjen burde ikke være holdt mer enn 2 eller 3 dager i kjøleskapet uten reboiling i 10-15 minutter. Den beste tingen å gjøre er å gjøre en stor mengde av lager på en gang og fryse det i isen kuben skuffer eller liten beholdere slik at den er klar for hånden ved behov. Når det er gjort og anstrengt, koke aksjen vanskelig å redusere og konsentrere seg det før frysing slik at den tar opp mindre plass i fryseren.

No comments:

Post a Comment