Tuesday, March 27, 2012

BBQ myter får deg ned?

Hvis du er riktig lager din mat på din grill, får du herlig resultater hver gang. Men alt for ofte, er mennesker fallende ofre til svært vanlig Grill myter. Det er ikke fordi vi er godtroende eller dum på noen måte. Mange myter i Grill er så godt kjent og så bredt oppslag som de oftere er sendt som sannheten enn de er som myter som de virkelig er.


For eksempel, elsker mange folk å prøve å få perfekt grillen linjer på deres barbequed matvarer. Rette linjer, eller mer fancy Tom-krysset de er ofte akseptert som et sikkert tegn på kokken ekspert grill. Hva dette innebærer er Bla kjøtt, slik at linjene er på begge sider. Imidlertid kommer mange mennesker ikke noen gang til å oppnå dette kunst fordi de har falt offer til en av de viktigste Grill mytene. De tror at vende eller poking grillet maten gjør det vanskelig-dette er en myte. Faktisk, vende din kjøtt ikke bare skaper stor grillen linjer, men det også gjør visse at du koker jevnere.


Mens du leser på swath av informasjon som er tilgjengelig for å gi tips og triks for de beste resultatene på din grill, må du kontrollere at kilden er pålitelig. Mens noe av denne informasjonen er svært nyttig, kan mye av det overdrevet eller basert på hva de forfatter "mener" snarere enn det som faktisk er kjent.


Troen på at poking eller bla maten vil la alle juice ut og ta det vanskelige, vil kun virke hvis maten var formet akkurat som en ballong – det er ikke. Kjøtt består av hundrevis av små celler, har sin egen fuktighet og juice. Du bør rote din kjøtt med en gaffel mens det er på grillen, kan du pop én eller to celler, men det vil ikke la alle juice out…only at cellene du har punctured. Ja, hvis du gjentatte ganger dolke og punktering din kjøtt, mange av cellene blir brutt, og du vil miste mye av saft, men annet enn i en horror film, det er virkelig ikke grunn til å behandle din kjøtt sånn.


På samme måte, vende din kjøtt ikke la mye juice ut. Tross alt, punktering blar ikke noen av cellene, så lenge du ikke vende det og smellkyss det vanskelig, så du ikke mister mye i form av saft i det hele tatt. Være gentle…it allerede er død!


Problemet med vende din kjøtt på grillen ligger når kokker bruker deres spatulas og andre verktøy til å squish kjøtt etter at det er vendt, ofte prøver å presse ut fett. Ved sammenslåing av celler i kjøtt, er mye av fuktighet og juice skjøvet ut, forlater kjøttet tørr.


Så Vend disse burgere og rote som biff! Få de grill linjer akkurat slik du ønsker dem. Maten vil alltid være god og saftig, akkurat som proffene gjør det.

No comments:

Post a Comment