Monday, November 14, 2011

Beste oppskrifter: Sjokolade Goody barer

Hver innimellom, du har å behandle deg selv for å være god, du vet? Du jobber hardt, du sette med andre folks ønsker, behov og ønsker. Vel, nå er det på tide å ta en pause og gi deg selv en liten sjokolade TLC. Disse sjokolade Goody barer er definitivt en overbærenhet. En søt overbærenhet sjokolade, vanilje og peanut smør. Du vil elske den sprø sjokolade, flyter over en sky av vanilje frosting, sitter på toppen av dyp og fyldig fudge kaken. Mmm... .


1 19,8-oz pkg. fudge kaken blanding
½ cup cooking olje
2 egg
¼ kopp vann
1 16 Oz kan vanilje frosting
¾ kopp hakkede peanøtter
3 kopper skarpe ris kornblanding
1 kopp kremaktig peanut smør
1 12-oz. pkg. semisweet sjokolade chips


Veibeskrivelse


Preheat ovnen til 350 grader.


Fett en 13 x 9 x 2-tommers bakervarer panorer; satt til side.


Rør sammen i en stor bolle, kake blanding, cooking olje, egg og vann til godt blandet. Spre blanding i forberedt panorere.


Bake i 28 til 30 minutter eller til tre tannpirker satt inn 2 tommer fra siden av pan kommer ut rent. Kule helt i pan på ledningen rack.


Spre med frosting. Stenke med peanøtter. Dekke; chill i kjøleskap.


I mellomtiden, sted kornblanding om ris i middels bolle. I liten kjele, kan du kombinere peanut smør og sjokolade chips. Varme og røre over svak varme til sjokolade er smeltet. Hell over kornblanding. Rør strøk jevnt. Spre blanding over frosting laget i pan.


Cover og chill i kjøleskap til sjokolade lagsett. Kutt i barer. Holde dekket og store i kjøleskap.

No comments:

Post a Comment