Saturday, November 26, 2011

Havremel cookies

Merk: Gjør så mange deler som du klipper dem inn! Bedre kvalitet sjokolade har en mykere tekstur enn lettest tilgjengelig Baker sjokolade grunnet dens høy kakao smør-innhold. Callebaut, Valrhona og Scharffen Berger er alle gode valg. Totalt karbohydrater med nøtter: 33, totalt karbohydrater uten nøtter: 22


Ingredienser:
2 oz unsweetened sjokolade
4 Tbsp. Splenda
4 Tbsp. smør, ved romtemperatur
4 Tbsp. whipping krem, ved romtemperatur
2 tsp. vanilje ekstrakt
1 oz. knust macadamia nøtter (valgfritt)


Suksessen til denne oppskriften, avhenger av smeltet sjokolade og smør å være på den samme temperaturen. Hvis ikke, vil skille sjokolade og smør.


Smelte sjokolade i mikrobølgeovn, eller i en bolle over en pott av simmering vann. Rør i Splenda og kul til romtemperatur. Kombiner sjokolade og smør til glatt. Rør i krem og vanilje og nøtter Hvis bruker.


Spredt jevnt i en liten, pergament lined brød pan-jeg bruker en som var 4-7 cm. Chill til firmaet. Kutt i stykker og lagre i fryseren.

No comments:

Post a Comment