Friday, November 18, 2011

Dype stekt Tyrkia praksis

Mens dine naboer er å sette opp sine Halloween dekorasjoner og scouring supermarkeder for røverkjøp candy, er det den perfekte tid for deg å steke dypt en kalkun. Hvis du har vært å tenke dypt ta knekken en Tyrkia for Thanksgiving, men ønsker å prøve det første, er oktober en perfekt tid. Det er nær nok til Thanksgiving for deg å få noen verdifulle erfaringer men fortsatt langt nok unna at familien din ikke vil bli lei av Tyrkia smørbrød.


I oktober er Thanksgiving fortsatt over en måned unna. Det er det perfekte tidspunktet å få Tyrkia-fryer ut av loftet, kjøpe noen peanut olje og teste ut noen nye tørr rubs eller injektor oppskrifter. La oss er ansikt det en gang November kommer det for sent å underlagt familien til en Tyrkia test kjøre når de kommer til å ha den på nytt i et par uker på Thanksgiving. Det er mye av Tyrkia. Og Thanksgiving middag er en tid for å være takknemlig, ikke en gang å prøve ut nye oppskrifter. Hva om din fuglen smaker forferdelig? Du ønsker ikke familien å huske dette året som den der pappa ødela Thanksgiving.


Dypt ta knekken en praksis Tyrkia vil tidlig i måneden øke din komfortnivå på Thanksgiving. La oss innse det når du arbeider med fem gallons av koke olje du kan bruke all komforten som du kan få. Og du får også nyte fantastiske dype stekt Tyrkia uten alle stress og problemene som julen bringe.


Prep arbeidet bør inkludere sørge for propan tank er full og sjekk om fire slokkingsapparat er ladet og klare til innsats. Pass på å finne vernehansker og vernebriller og samle alt nødvendig utstyr som du trenger for den store dagen. Sette den et sted på hånden som garasjen. Denne måten når Thanksgiving kommer har du en ting mindre å bekymre deg.


Og huske når du dyp fry en kalkun du ikke har Tyrkia drippings å gjøre saus. Oktober er en perfekt tid til å planlegge saus-alternativer. Du kan steke opp giblets og hals i en pan og bruke disse drippings til å gjøre din saus. Eller du kan kjøpe din saus i butikken. Den dype stekt Tyrkia blir fuktig nok at saus blir mer viktig for potetmos, men det er fortsatt en god idé å planlegge fremover.


Her er en utmerket injektor saus oppskrift å prøve:
Buttery injektor saus
1/2 kopp kylling buljong
4 tbsp smør
1 tbsp sitronsaft
1/2 ts hvitløk pulver
1/2 ts Sort Pepper
Salt smak


Smelte smør i en pan eller mikrobølgeovn
Mix smør i en bolle med resten av ingrediensene unntatt salt
Legge til salt sakte og smak. Saus bør bare smake litt salte
Visp eller bruke elektrisk mikser før godt blandet og klar til å bli satt inn
Injisere blanding i Tyrkia
Plasserer Tyrkia i ovnen vesken eller i en stor bolle med lokk
Kjøle overnatting


Om det er din første dype stekt Tyrkia, eller du er en gammel pro, prøve benytter oktober til praksis. Det vil gjøre Thanksgiving litt mer avslappet og hyggelig. Jo mer forberedt du er, jo jevnere dagen går og det er noe å være takknemlig for.

No comments:

Post a Comment