Wednesday, November 16, 2011

Beste oppskrifter: Gresskar Pie barer

En stor behandler å gjøre for Halloween fester og Thanksgiving get-togethers er Gresskar Pie barer. Disse scrumptious informasjonskapselen barer smak som mini gresskar paier, og best av alt, de er bærbare. En yummy måte å feire ankomsten av høst sesongen.


1 ¾ kopper all-purpose mel
1/3 kopp granulert sukker
1/3 kopp pakket brunt sukker
1 kopp kaldt smør, kuttet i små stykker
1 15 oz. kan gresskar
1 14 oz. kan (1 ¼ kopper) sweetened kondensert melk
2 egg, lett banket
2 tsp. bakken kanel
½ tsp. salt
½ tsp. bakken allehånde
1/3 kopp hakkede pecans


Veibeskrivelse


Preheat ovnen til 350 grader.


I en stor bolle, rør sammen hvetemel, sukker og brunt sukker. Hvis du bruker en kringle blender, kuttet i smør til blanding ligner grov crumbs. Satt til side 1 kopp crumb-blanding.


Trykk gjenværende crumb blanding på bunnen og halvveis opp sidene av ungreased 2-kvart rektangulære bakervarer rett.


Rør sammen i en annen stor bolle, gresskar, sweetened kondensert melk, egg, kanel, salt og allehånde. Hell i crust linjert bakervarer rett.


Rør pecans til reserverte crumb blanding. Stenke pecan blanding over gresskar blanding.


Bake for 50-55 minutter eller til kniv som er satt inn i nærheten av sentrum kommer ut rent. Heftig i pan på ledningen rack. Chill i kjøleskap i opp til 2 timer. Det dekket store i kjøleskap.

No comments:

Post a Comment