Sunday, November 20, 2011

Hvordan du gjør sjokolade krøller og Rørlednings-krem

Gjør sjokolade krøller


Gjør sjokolade krøller var en challange for meg først. Men gjennom en rekke feil og besluttsomhet ble det andre naturen.


Gjennom mye prøving og feiling er det første tipset jeg har for deg å sørge for at sjokolade er ved romtemperatur. Dette gjør sjokolade gjennomførbar. Du kan også bruke hendene til varm sjokolade. mens holdgin sjokolade i en hånd trekke en vegetabilske peeler på tvers av sjokolade og la krøller faller på en kjølt plate. Dette trinn tar litt øvelse for å få relativt store krøller.


Rørlednings-krem
Plasser den deacorative spissen av du valg på vesken kringle.
Kontroller at din whipping krem er stiv. Ta din kringle pag og satt i en måling cup og brett øverst på vesken ned over meauring-cupen som en cuff.


Bruk en Slikkepott for å plassere pisket krem i posen kringle og fold løft colded toppen av meauring-cup og vri toppen av sekken rett ovenfor fylling. Klemme bag å fjerne overflødig luft. Pass på at dette er delen som er at du virkelig kan gjøre et rot av ting hvis du ikke er forsiktig.


Det neste trinnet er der du faktisk bruke Rørlednings. Stedet en hånd tett areound vridd toppen av kringle bag, og bruk den andre hånden til å holde undersiden av vesken nær til spissen. Dette hjelper deg med å lede posen som du gjør din design. Squeese med en kontinuerlig selv Press og gjøre din ønsket design. Husk å holde hånden under posen og bruke som en veiledning.


Følg disse trinnene og du vil være på vei til å dekorere kaker cookies og mer.

No comments:

Post a Comment