Sunday, November 27, 2011

Beste informasjonskapsler: PB & Jam barer

Peanut smør og syltetøy gjøre stor smørbrød, men disse to vinnere gjøre enda bedre informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene har en sprø tekstur med en yummy sjokolade peanut smør pålegg. Best av alt, de er ingen bake informasjonskapsler, så la din ovnen.


PB & Jam barer


Bar


3 kopper miniatyr marshmallows
1 kopp crunchy peanut smør
½ kopp smør
4 ½ kopper crips ris kornblanding


Å fylle


2/3 kopp jordbær, aprikos eller fersken jam


Pålegg


½ kopp melk sjokolade chips
1 spiseskje crunchy peanut smør
2 ts forkortelse


Veibeskrivelse


Smelte marshmallows, 1 kopp peanut smør og smør i 3-kvart kasserolle over svak varme, stirring konstant, inntil glatt (4 til 5 minutter). Legge til kornblanding; raskt hisse til godt belagt. Trykk blanding i ungreased 11 x 7-tommers panorere.


Skjeen jam ved teaspoonfuls over varme frokostblandinger blanding; forsiktig spead over toppen.


Smelte sjokolade chips, 1 spiseskje peanut smør og forkorte i 1 kvart kasserolle over svak varme, stirring noen ganger til glatt (2 til 4 minutter). Forsiktig spredt over syltetøy laget. Kjøle til sjokolade laget er fast (ca 2 timer). Kutt i barer.

No comments:

Post a Comment