Thursday, November 24, 2011

Hvitløk: En rask Guide

Mahogni, det er ingenting som lukter av hvitløk. Det er stor i supper og sauser, stekt med meats eller på sine egne, og det er flott blandet med smør og slathered på brød og deretter bakt.


Vitenskapelige navnet for hvitløk er Allium Sativum. Det er knyttet til lilje og løk. Selv om relatert til the onion, og har en smaken ligner veldig lett som en løk, få hvitløk ikke tårer i øynene når hakkede.


Når du skal kjøpe fersk hvitløk, pass på at hodet føles veldig fast når du presse det. Over tid, vil hvitløk bløtgjøre og begynner å spire, som slår hvitløk bitter. Hvis du vil lagre frisk hvitløk, Oppbevar den i en mørk, kjølig sted, for eksempel kjelleren. Ikke kjøle eller fryse hvitløk, så vil den begynne å miste sin smak.


Plukk et fedd av hvitløk, plassere den på et skjærebrett og sette flat av bladet av kniven mot den. Trykk ned på den andre siden av bladet med hæl med hånden, sammenslåing av hvitløk litt. Huden kommer rett utenfor.


Sterk smaken og lukt av hvitløk kommer fra svovel forbindelser i cellene. Flere celler som er brutt, jo sterkere smaken av hvitløk blir. For mildest smaken, bruker du en hel eller litt knust fedd av hvitløk. Ha litt sterkere smaken-, sektor- eller hogge av hvitløk, og den sterkeste smaken, mos hvitløk i en lime.


Matlaging hvitløk tames sterk smaken og endrer den på forskjellige måter, avhengig av hvordan det er tilberedt. Hvis du bruker i en saus, kan det være svettet eller sauteed. I svette av hvitløk, er det først hakkede fint, og deretter legges til en kald pan med litt olje, det deretter forsiktig varmes opp, forårsaker olje til bli infused med hvitløk smaken. Til sautee hvitløk, varme olje i pan først, og deretter legge til hakkede hvitløk, stirring ofte, og å være forsiktig så du ikke la hvitløk brenne og bli bitter.


Roasting hvitløk myker smaken, og gjør det myke og perfekt for å blande med kremost spre bort på toast, eller bare spre på toast seg selv.


Å steke hvitløk, ta hele hodet av hvitløk, og fjerne papery ytre hud. Plasser hvitløk på et stykke aluminiumsfolie, og yr med noen olivenolje. Løst bryte hvitløk i folien, og plassere den i 350 graders ovn for 1 time. Fjern hvitløk og la den avkjøles. Når kule nok til å håndtere, skiller cloves av hvitløk, og presse hver enkelt. Kjøtt bør komme rett ut. Stekt hvitløk er stor blandet med OST eller poteter, eller på sine egne.


Ikke vær redd for å bruke hvitløk i matlaging. Hvitløk er flavorful og sunn, og selvfølgelig, det vil holde de pesky vampires unna.

No comments:

Post a Comment