Thursday, November 17, 2011

Enkel Middagsoppskrifter: Stek kylling og stekt Root grønnsaker

Enkel Middagsoppskrifter gjør livet så mye lettere for oss.


Så mye som vi ønsker å lage sunn mat valg for oss og våre familier, travle livet noen ganger gjør det vanskelig. Med noen få enkle Middagsoppskrifter i oppskrift-boksen er det enkelt.


Dette er et fullstendig måltid som bakes i ovnen samtidig. Med bare litt forberedelse tid kan du pop hele måltidet i ovnen og gå av for å tilbringe tiden gjør ting annet enn stirring og ser på. Kom tilbake i litt og middag er gjort. Kunne ikke vært enklere eller mer deilig.


Hel stekt kylling


1 hel kylling, om lag 3 kg
smør
salt og pepper
1 hele pære av hvitløk (valgfritt), med utenfor papery lagene fjernet


Preheat ovnen til 375ºF.


Vask og tørr kyllingen. Grundig skyll og tørk innsiden hulrom også. Salt og pepper fjellhulen, og plassere hele pære av hvitløk inni.


Ta fingeren, og skyv den under brystet huden. Plasser DTTN av smør i 2 eller 3 flekker på hver side av brystet, under huden. Ta ca 2 unser softened smør og spre den over kylling med fingrene. Salt og pepper utsiden av kylling smak.


Ordne kylling i en dekket roasting pan. Steke på 375ºF for ca 1 1/2 timer, oppsamling-noen ganger for å holde det fuktig.


Skjære og tjene.


Stekt Root grønnsaker


Poteter skrelles og kutt i 2 "wedges
Sweet poteter skrelles og kutt i litt større wedges eller skiver rett over i tykk skiver
Søt løk, skrelles og kutt i wedges
Gulrøtter, skrelles og kutt i lange tykke pinner
Olivenolje eller vegetabilsk olje
1 spiseskje tørket rosmarin
Salt og pepper


Begynne grønnsakene så snart kyllingen er i ovnen.


Olje en 13 "x 9" glass bakervarer rett. Plasser kutt grønnsaker i bakervarer rett. Yr olje over grønnsaker og mix å frakk dem alle. Salt og pepper grønnsaker. Stenke tørket rosmarin over dem.


Når kyllingen har vært i ovnen for 30 minutter, innlegge grønnsaker. Steke grønnsaker, avdekket, for ca 1 time, til alle er myk. Av løk vil være en bit carmelized og hyggelig og søt.


Merk: Forsøk å variere grønnsaker i mix. Parsnips ville være hyggelig også. Du kan også legge til en bit av hvitløk Hvis du er en elsker av hvitløk.


Det er det! Middag er klar!

No comments:

Post a Comment