Saturday, November 19, 2011

Nyt Fall Harvest med deilige Squash oppskrifter

Høsten er harvest-tid. Du kan sikkert nyte disse velsmakende squash oppskrifter uansett når i året, men de synes spesielt god som været kjøler ned og vi gå tilbake til å bruke våre ovner på nytt. Tid til å lage mat deilig mat for komfort.


Noen av disse oppskriftene kan gjøres med en rekke squashes. Jeg har bare nevnt squash jeg foretrekker å bruke. De er så lett. De bake bare sammen med en roastbiff eller kylling eller noe annet du har ovnen aktivert for. Og de er en stor del av en sunn diett.


Sitrus bakt Squash


1 butternut squash (eller en hvilken som helst squash du foretrekker)
en blanding av 1/2 appelsinjuice og 1/2 vann


Peel squash og stykke som er det kryss, så noen av sektorene er tykke sirkler, ca 1-1-1/2 "tykk. Ordne sektorene i en Pyrex-type bakervarer parabolen. Størrelsen, avhenger av hvor er du matlaging. Bare sørg for at de er i et enkeltlag i parabolen er ikke oppå hverandre.


Hell den oransje juice og vann blandingen over squash før den når omtrent halvveis opp sektorene. Lokk med folie og bake i en 350ºF i ca 45 minutter, eller til de er myk når en kniv er satt inn i midten. Ikke tørke se på veien for å sikre at væsken helt. Hvis den gjør det, kan du bare legge til litt mer.


Tjene sektorene drizzled med ekstra oransje saus.


Søt og rik Pepper Squash


pepper squash (eller en hvilken som helst squash du foretrekker)
brunt sukker
smør
kanel


Slice hver pepper squash i halv og Rydd fjellhulen. Sette en teskje av smør i hver hulrom. Legge til en dash av kanel og en teskje brunt sukker i hver hulrom.


Bake, dekket i en 350ºF ovn for 30 minutter, og deretter avdekke det i de siste 15-30 minuttene, så sukker-saus thickens.


Denne squash kan bli servert som er i halvveis i huden. Hvis du foretrekker du kan kaprer ut squash og saus, bland det sammen og legge den i en pen servering parabolen.


Salt ikke enten disse oppskriftene fordi jeg finner dem velsmakende nok som den er, men føl deg fri til å legge til en bit av salt, hvis du ønsker.


Håper din familie og venner nyte disse deilige oppskrifter like mye som min.

No comments:

Post a Comment