Monday, October 10, 2011

Beste Oppskrifter: Banana Split Brownies

Din familie og venner vil absolutt gjøre flips over disse Banana Split Brownies. Akkurat som iskrem versjonen, gleder disse blanding smaker av sjokolade, banan og jordbær til perfeksjon. Faktisk er disse brownies er så bra, kan du sannsynligvis bruke dem til å bestikke folk til omtrent alt. "Hvis du gjør dette, vil jeg gjøre deg noen Banana Spit Brownies." Yeah, disse er så god som gull.

Brownies

½ kopp smør
1 kopp sukker
1 ts. bakepulver
½ ts. natron
1 / 8 ts. salt
1 kopp mashed moden banan (3 medium)
2 egg
1 kopp hvetemel
1 / 3 kopp usøtet kakaopulver

Strawberry kremost Frosting

8 oz. badekar kremost med jordbær
1 kopp siktet melis
½ kopp frosne jordbær, tint, drenert, og kuttet opp
2 ½ til 3 kopper melis

Pynt (valgfritt)

Oppskåret bananer
Maraschino kirsebær

Retninger for Brownies

Forvarm ovnen til 350 grader.

Smør en 13x9x2-tommers bakervarer panorere, satt til side.

I en stor bolle, slå smør med elektrisk mikser på middels til høy hastighet i 30 sekunder. Legg sukker, bakepulver, natron og salt. Beat inntil kombinert skrape sidene av bollen og til. Beat i banan og egg. Beat eller røre i mel og kakao pulver.

Hell røren i forberedt panorere.

Stekes ca 20 minutter eller til tre tannpirker inn i sentrum kommer ut ren. Avkjøl i panne på wire rack. Spre med Strawberry kremost Frosting.

Skjær inn barer. Pynt med banan skiver og Maraschino kirsebær. Cover og oppbevar i kjøleskap.

mbined, skrape sidene av bollen og til. Beat i banan og egg. Beat eller røre i mel og kakao pulver.

Hell røren i forberedt panorere.

Stekes ca 20 minutter eller til tre tannpirker inn i sentrum kommer ut ren. Avkjøl i panne på wire rack. Spre med Strawberry kremost Frosting.

Skjær inn barer. Pynt med banan skiver og Maraschino kirsebær. Cover og oppbevar i kjøleskap.

Retninger for Strawberry kremost Frosting

I bolle, kombinere ½ av 8-oz badekar kremost med jordbær og en kopp siktet melis. Beat med elektrisk mikser på middels hastighet til kombinert. Beat i ½ kopp frosne jordbær. Beat i 2 ½ til 3 kopper melis, eller nok til å gjøre frosting å spre konsistens (frosting vil stive med kjøling).

No comments:

Post a Comment