Sunday, October 9, 2011

Kylling med hvitvin og pasta

Her er en flott oppskrift som er så enkel å lage. Du vil finne at de fleste av ingrediensene er relativt billige også. Glad Eating!

Oppskrift:

3 ss. Olivenolje
1 / 2 C. hakket løk
4 ss. Hakket hvitløk
Sautee alle de ovennevnte til løken begynner å bli litt brun.

Legg til alle av de følgende ...
1 / 2 C. Hvitvin
La småkoke på middels varme i ca 5 min.

Legg til alle av de følgende ...
Hvitvin i et vinglass, og nyt selv!

Legg til ett av følgende ...
1 C. hermetisert rød saus
1 kan stuet tomater
1 boks hakkede tomater
4 hakkede friske tomater
La småkoke i ca 5 min.

Legg til ett av følgende ...
4 kylling kvartaler
4 kyllingbryst

Legg til alle av de følgende ...
4 sprigs av frisk rosmarin (jeg la dem hele og fjerne når parabolen er fullført)
Salt & Pepper etter smak

Pleace i 400 graders ovnen og stek til kyllingen når en intern temp. på 180 grader.

Legg til alle av de følgende ...
På dette punktet, bør du være klar for andre glass vin! Enjoy!

Serve over en seng av pasta.
Pynt med Parm.

Tips fra Chef Bek:

* Hvete pasta kan erstattes av hvitt.
* Tørket rosmarin kan erstattes av friske. (Ved bruk av friske urter i en oppskrift, bruker 3 ganger så mye som du ville bruke en tørket urt)
* Kylling kjøttkraft kan byttes ut for hvitvin. * Cooking spray kan erstatte oljen du sauté grønnsaker med. * Fisk kan byttes ut med kylling.

No comments:

Post a Comment