Wednesday, October 5, 2011

Chili Oppskrift

Her er en sikker folkemengde pleaser. Dette er en chili oppskrift som kan tilberedes enten på komfyren eller i en treg komfyr / crock pot. My Dad alltid gjort det beste chili, men han nektet å sette tomater i den. Jeg personlig elsker tomater i min chili oppskrift. Han, derimot, synes det er sprøtt å legge tomaotes til chili din. Så har jeg tatt hans oppskrift og gjort det mer Chef Bek vennlig.

Glad Eating!

Ingredienser:

- £ 1 kjøttdeig eller lapskaus kjøtt, brunet og drenert.
- 1 medium løk, terninger.
- 1 liten eller 1 / 2 store grønne paprika i terninger.
- 1 liten eller 1 / 2 stor rød paprika i terninger.
- 1 kan Rotel - mexican flavored terninger tomater med chilies.
- 1 kan sorte bønner.
- 1 liten boks tomatpuré.
- 1 boks øl - Jeg liker mørk øl for chili min.
- 4 ss bakken chili pulver.
- 2 ss spisskummen.
- 1 / 2 kvadrat bakere unsweetend sjokolade.

Instruksjoner:

Brown biff, paprika og løk. Tapp av fett. Rør i resten av ingrediensene. Tilsett bønner siste.

Kok opp, og reduser varmen til svært lav. Cook med lokket av en time. Så koker en time med lokket på. Stek på svært lav!

Å sparke den opp, legg en liten bit av Cayenne pepper eller jalapeno.

Visning forslag:

- Legg revet chedder eller jack ost på toppen.
- Legg en klatt rømme eller ranch dip.
- Legg en klemme av frisk lime juice og 2 ss frisk celantro (hakket).
- Serve over en håndfull Fritos eller Tortilla chips ---- Yummy!
- Serve over en seng av kokt pasta med ost, rømme og jalapenos.

Tips fra Chef Bek:

Slow Cooker / Crock Pot Chili Oppskrift - brune kjøtt, avløp. Legg ALLE ingrediets til crock pot og stek i ca 4 timer.

No comments:

Post a Comment